Musikk, latter og spennende foredrag - dette skjer i Horten!

Denne uken blir det mye bra musikk da "Black Hole Sun" kommer til Horten med en unik hyllest til artisten Chris Cornell. Musiker og låtskriver Erik Næss kommer også for å dele sin moderne pop, country og Soul musikk på Bluesn. Liker du avslappede kvelder med gode venner? Da kan du glede deg til et festlige standupshow "negativ optimist" med André Ulveseter. Denne uken blir det også et ekstra spennende foredrag med Ivan Karadzic "guttene i grotten" som forteller om sitt livs viktigste dykk! 


Ivan Karadzic - "Guttene i grotten"

"Guttene i grotten" - Mitt livs viktigste dykk er historien om Ivan Karadzic, en dasnk dykker på det thailandske redningsteamt som med hell klarte å redde ut 12 gutter og deres fotballtrener fra en oversvømt grotte i 2018. Ønsker du å høre den unike historien bør du ta turen til Publicom Scene fredag 18 oktober. 


Musiker og låtskriver Eirik Næss - Bluesn

Eirik Næss er en Oslo basrt artist fra Larvik med lang fartstid som musiker og låtskriver. Etter 7 år i London som songwriter og musiker pakket han kofferten og kom hjem til Norge.

Lørdag kveld, 19 oktober kan du forvente et musikalsk uttrykk som baserer seg i moderne pop, country og Soul - kan det bli stort bedre?
 


André Ulveseter - Negativ optimist 

Lørdag kveld blir det standupshow med høy tempo av en rutinert komiker som har over 20 år bak seg på scenen. 

Negativ optimist er en grei betegnelse på bergenseren André Ulveseter. Han misliker mye, men ofte på en relativt optimistisk måte. 

I dette showet får mange gjennomgå – syklister, politikere, allergikere – men kanskje mest av alt han selv.


Med André på scenen og mikrofonen i hånden er det ikke langt mellom gullkornene, som til tider bare renner ut av denne energiske komikeren. Én mann, én mikrofon sånn standup skal være! 


Black Hole Sun - Hyllest til Chris Cornell

Torsdag kveld hyller et nytt norsk stjernelag Chris Cornell med akustisk konsert på Bakkenteigen kulturhus. 

Nyheten om Chris Cornell plutselige død slo ned som en bombe våren 2017. Mannen, som regnes som en av de viktigste bidragsyterne til grungen som oppstod på 90-tallet, og som vokalist og låtskriver i SOUNDGARDEN og AUDIOSLAVE, skrev i løpet av sin karriere flere låter som i dag står igjen som lydsporet til en hel generasjon. Nå skal sangskatten han la igjen bli hedret på best tenkelige vis.


Ønsker du en unik musikalsk opplevese med kjente artister er dette en konsert du ikke kan gå glipp av!
 


Hortenlove håper du vil nyte fantastisk musikk, humoristiske øyeblikk og spennende foredrag i Horten denne uken!

Tilbake
Hva skjer ?