Hva skjer i Horten denne uken?

Denne uken i Horten kan du være med å dra lasset for større åpenhet om psykisk helse ved å delta på spennende og lærerike arrangement. Det blir også arrangert filmkveld med mulighet for mingling, popcorn, en øl og god musikk på Artelleriverkstedet. Selveste Bob Hund, et av skandinavias beste liveband kommer med nytt album i bagasjen til Lace Scene - nok en innholdsrik uke i Horten!


Bob Hund - Lace Scene

Dette er ikke en dårlig spøk - Bob Hund kommer tilbake til Horten og skal spille på Lace Scene 10 oktober. Her snakker vi om et band som alltid har hatt evnen til å fornye seg og som skaper magisk stemning på enhver konsert hvor de deler ut gamle og nye hits.

Bob Hund er et band som sprudler av kreativitet og med en unik vilje til å utfordre seg selv. Bob Hund er først og fremst et band som skriver unik musikk. Seks individer som ikke passer inn, men som passer perfekt sammen. En enhet som samlet skaper magiske øyeblikk! Verdensdagen for psykisk helse - Gi tid 

Denne uken markerer Horten verdensdagen for psykisk helse med spennende, lærerike og viktige arrangement som "prosjekt toppidrett" med Nils Ingar Aadne og barneforestilling med "kaptein Rødskjegg". Denne uken kan akkurat du være med å bidra til økt kunnskap og åpenhet om psykisk helse. 

Tema for 2019 er «Gi tid». Tid er penger, sier vi. Men tid er også oppmerksomhet, å vise interesse, og det å være tilstede. En ting er sikkert: Tid er verdifullt, noe vi ikke kan sette en prislapp på. Mange opplever at de har for lite av den. I en tid der vi får input fra mange hold, er ekte oppmerksomhet den fineste gaven man kan få og gi. Derfor er det å gi av tiden sin noe av det fineste man kan gjøre.


Les mer om temaet for 2019 "Gi tid" på verdansdagen.no Filmkveld - They came from Sandefjord and Berlin

Denne uken kan du se film med gode venner eller bli kjent med nye ansikter ved å delta på filmkvelden som arrangeres av Horten Filmklubb på Artelleriverkstedet i Horten. Det blir selvfølgelig mulighet for mingling med god stemning og musikk fra høytalerene. Hva er vel bedre enn å starte helgen med en skikkelig filmkveld! Finn på noe gøy denne uken! 

Tilbake
Hva skjer ?