10 ledige jobber i november

Her er et knippe spennende jobber, kanskje noe som passer for deg? I Horten er det varierte stillinger som utlyses, store muligheter for jobb i fremtiden og et næringsliv som er i bevegelse og vekst. Horten har også store fremtidsplaner som vil skape flere arbeidspasser, så her er det bare å følge med videre og være med på utviklingen i byen vår. 

Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2019-12-11T10:27:02.0000000Z

Prosjektselger Proff

Har du lyst å jobbe med markedets råeste konsept for Proffkunder i Horten?Vil du sikre solid vekst også i årene som kommer? Vår nye medarbeider skal ha god erfaring innen salg, og ha et ønske om å lykkes sammen med gode kollegaer.  


Dine arbeidsoppgaver vil bestå av salg til profesjonelle håndverkere og til selvbyggere. Dette innebærer salg og kundeoppfølging til eksisterende kunder og aktivitet mot nye kunder. Du skal sørge for mersalg og oppsalg, delta aktivt i kampanjeforberedelser og gjennomføring av våre kampanjer. Du skal sikre at kundene har det de trenger til å lykkes med sine prosjekter. Du er god på å bruke ulike IT systemer, da dette utgjør en stor del av arbeidsdagen.  


Du motiveres av et høyt tempo, personlige mål og innehar et brennende ønske om å lykkes i salg.


Søknadsfrist. 30.11.2019. Søknader vurderes fortløpende.

Søk på stillingenDaglig leder

Har du erfaring med salg og ledelse?


Vi søker ny daglig leder til vår Montér butikk i Horten. Den nye lederen er resultatorientert og visjonær, og har relevant erfaring med utvikling, drift og salg. Du må ha stor arbeidskapasitet, stå på vilje og evne til å skape positiv utvikling i samarbeid med dine medarbeidere. Vår nye daglig leder evner å utvikle kompetansen til våre medarbeidere og deltar operativt i salgsarbeidet hos både nye og eksisterende kunder.


Søknadsfrist. 22.11.2019. Søknader vurderes fortløpende.

Søk på stillingen Kokk søkes fra 50-100% stilling

RS Noatun har nå behov for en ny kokk til å bli med i vårt kunnskapsrike kjøkkenteam - velkommen med din søknad! Vi trenger en kokk for tiltredelse snarest i 50% stilling til vår kantine og selskapsrestaurant Njord.


Det stilles høye kvalitetskrav og evne til å arbeide selvstendig så vel som i team. Miljøet er ungt og dynamisk, alle på laget er faglig stolte og resultatorienterte. Søkere med fagbrev eller erfaring fra lignende stilling vil bli foretrukket.


Søknadsfrist: Snarest

Søk på stillingenArealplanlegger - KMS

Er du en initiativrik arealplanlegger? Ønsker du spennende og selvstendige arbeidsoppgaver i et faglig og godt arbeidsmiljø? Da er KMS Arkitekter AS stedet for deg!


Vi søker en initiativrik arealplanlegger med god erfaring innen regulering!


KMS Arkitekter AS fokuserer på utvikling og nytenkning. Vi arbeider med et bredt spekter av oppgaver – fra eneboliger til store boligkompleks, kultur, industri og undervisningsbygg. Planarbeid og reguleringsplaner er også en vesentlig del av vårt arbeid. Våre arbeidsområder er: arkitektur, regulering, prosjektledelse og 3D visualisering.


Søknadsfrist: Snarest

Søk på stillingenProduksjonsmedarbeider for sammenstilling av medisinske sensorer

Selskapet er i en fase for videreutvikling, produksjon og kommersialisering av sensoren IscAlertTM og står foran spennende muligheter. I den forbindelse søker Sensocure AS etter operatør for sammenstilling av medisinske sensorer.


Vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, samt et godt arbeidsmiljø i nye lokaler. Tilgang til kantine og lunsjordning. Lønn etter avtale og gode pensjons- og forsikringsordninger. Arbeidssted vil være Skoppum, Vestfold. 

Søknadsfrist. 30.11.2019. Søknader vurderes fortløpende.


Søk på stillingenSjåfører kl.CE med kranførerbevis (G8)

Sjåfører søkes med førerkort kl.CE og kranførerbevis ( G8 ) For vår kunde som holder til i sentralt i Rygge kommune søker vi i Rightbemanning etter dyktige sjåfører med erfaring, og som brenner etter og kjøre lastebil. Kunde har 4 biler (semi) som er stasjonen i Horten og som har fast kjøring på Norsk Stål.


Stillingen starter som innleie via Right Bemanning i prøvetiden, med muligheter for fast stilling.

Oppstart vil være gjeldenede fra 1 november eller etter nærmere avtale.


 Arbeidsområdet vil strekke seg fra Horte-Oslo. 

 

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stillingenSalgsassistent til Scanmar i Åsgårdstrand

Vi søker deg som vil være bindeleddet i vår salgsavdeling!


Du vil være et viktig bindeledd internt i salgsavdelingen. Som salgsassistent vil du også jobbe med administrativ støtte og supportere salgsapparatet i deres daglig operasjoner - for å nå avdelings felles mål. En av hovedoppgavene dine vil være bistå selgere med tilbudsdokument og assistere avdelingen med andre administrative oppgaver ved behov. Telefon og epost vil være et viktig arbeidsverktøy for deg.


Søknadsfrist. 17.11.2019. Søknader vurderes fortløpende.

Søk på stillingen
Butikksjef til ny kjøkkenbutikk i Vestfold

Vi starter en ny KEO kjøkkenbutikk i Horten med fokus på KEO kjøkken, samt bad oggarderobe.


Oppgaven går ut på: 

 • tegne og selge kjøkken, bad og garderobeløsninger
 • ansvar for personal og er medarbeiderutvikling
 • ansvar for økonomi og lønnsomhet
 • ansvar for at butikken er salgsfremmende, ren og attraktiv til enhver tid
 • engasjere deg i kunden for å arbeide fram den beste løsningen
 • følge opp kunden frem til leveransen er ferdig


Vi ønsker at du:

 • har bransjeerfaring eller annen relevant erfaring
 • har generelt god datakompetanse- har god forståelse for økonomi
 • har erfaring med salgsledelse
 • har erfaring med tegning av kjøkken og Winner programmet

Søk på stillingenElektromontør

De ansatte hos Bentzen Elektro har alle gode personalforsikring, pensjonsforsikring og behandlingsforsikring. Nye ansatte vil få samme avtale. Bedriften har et godt arbeidsmiljø, og en flat organisasjonsstruktur.


På grunn av økt oppdragsmengde søker vi etter engasjerte medarbeidere. Hos oss vil du finne et godt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse.


Kvalifikasjoner:

 • Fagbrev elektromontør gr.L
 • Førerkort kl B
 • Må beherske norsk skriftlig og muntlig
 • Både nyutdannede og erfarne oppfordres til å søke

Egenskaper:

 • Samarbeidsvillig
 • God arbeidsmoral
 • Strukturert


Søknadsfrist: Snarest


Søk på stillingenStål- og platearbeider

Endúr Energy Solutions er et helnorsk industriselskap som i 30 år har levert prosjekter av høy kvalitet til et bredt spekter av kunder både nasjonalt og internasjonalt. Endúr E S har sitt hovedkontor i Stavanger, og engasjerer i dag ca 200 medarbeidere. Endúr Energy Solutions har en pågående 5-års kontrakt for vedlikehold, modifikasjon og driftsstanser med Esso Norge AS sitt raffineri ved Slagentangen, og er etablert på Slagentangen og i Horten.


Grunnet stor aktivitet søker vi nå dyktige stål- og platearbeidere. 


Søknadsfrist. 30.11.2019. Søknader vurderes fortløpende.


Søk på stillingenTilbake
Hva skjer ?