Dette blir en uke fylt med musikk og morsom stand-up!

Mørketiden har meldt sin ankomst, så hva er vel bedere enn å fylle dagene med god musikk og latter? Denne uken blir det fremført fantastisk musikk av den kjente artisten Helene Bøksle og Marinemusikken. Ikke nok med det, selveste Are Kalvø kommer til byen med showet "hyttebok frå Helvete" som er et svært morsomt og litt sint show om vår tid og vårt merkelige forhold til naturen. Med intimkonsert av Åge Sten Nilsen vil du få oppleve smakebiter fra hele hans registrer fra Queen til Wig wam! Den kreative og musikalske gjengen "Di Derre - Anonyme Akustikere" legger bort sine elektriske alibier og bytter ut trommesett og elgitarer med vaskebrett og kassegitarer - gamle slagere får en helt ny vår! Dette blir en musikalsk uke i Horten! 

Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2019-11-06T09:58:11.0000000Z

Konsert med Helene Bøksle og Marinemusikken

Når Marinemusikken inviterer til konsert sammen med Helene Bøksle er det en av Norges mest populære vokalister de deler scenen med. Med sin ”blandingssjanger” mellom folkemusikk, pop og folkrock har Helene Bøksle etablert seg som en av landets store sangstjerner. Etter gjennombruddet i 2009 med juleplaten ”Det hev ei rose sprunge” har hele Norge blitt kjent med hennes klokkeklare stemme.


Ønsker du å oppleve unik musikk? Da må du ta turen til Bakkenteigen 7 november! 

Are Kalvø - Hyttebok frå Helvete

Ein komikars motvillige forsøk på å lære seg å elske naturen. 


Are kalvø er en kjent norsk forfatter og satiriker. Kalvø er mest kjent for sin ironiske stil i tekstene sine, som han skriver på nynorsk. De fleste bøkene hans er semidokumentariske betraktninger rundt deler av det norske samfunnet.


Denne uken på Bakkenteigen holder Are Kalvø stand-up med «Hyttebok frå helvete», som er ei svært morsom og litt sint bok om vår tid og vårt merkelige forhold til naturen. Denne kvelden fortel han om turen, om vår tid, om naturen og om overraskande mykje anna som du ikkje trudde hadde noko med saka å gjere. Det blir stand-up. Det blir vitsar. Det blir tull. Det blir eit par uventa harde utfall mot alle som liker fjell betre enn folk.


Etterpå kan du snakke med Kalvø, seie bortimot kva du vil til han, og kjøpe signerte bøker.

Intimkonsert med Åge Sten Nilsen

Åge Steen Nilsen er en av Norges fremste artister, mest kjent som frontfiguren «Glam» i bandet Wig Wam. Han har også spilt i en rekke musikaler og show, blant andre Queen-hyllestshowet som har trukket nærmere 500 000 publikummere siden premieren i 2007. 


På intimkonserten i Horten denne uken blir det smakebiter fra hele hans register fra Queen til Wig wam og Åge som soloartist. 


Slipp deg løs og nyt fantastisk bra musikk på Publicom Scene! 

Di Derre – Anonyme Akustikere

Di Derre legger bort sine elektriske alibier og bytter ut trommesett og elgitarer med vaskebrett og kassegitarer - gamle slagere får en helt ny vår!

Etter utsolgte turnéer i 2015 og 2017, gjentar Di Derre nå suksesskonseptet Anonyme Akustikere, og legger igjen ut på veien høsten 2019.


Vi er svært glade for at Bakkenteigen kulturhus er en av de heldige som får besøk av denne gjengen!


Hortenlove ønsker alle en fantastisk fin uke! 

Tilbake
Hva skjer ?