Julegrantenning, nissetog og magisk musikk!

Denne uken blir det helaften hvor Marinemusikken kan by på swingende julemusikk og klassikere som vil få deg til å gå smilende og nynnende ut av konsertsalen etter showet, med stjerner i øynene og julestemning i hjerterota. Desember og adventstiden er rett rundt hjørnet, som betyr at det på tradisjonelt vis blir julegrantenning og nissetog på torget - opplev en magisk stemning i vakre Horten denne helgen! Er du ikke helt klar for julemusikk ennå? Da bør du stikke innom Stallen Café og Galleri på lørdag."Shake" kommer til Horten for å spille med driv og sjarm hvor de kan love kjente og mindre kjente låter og gir sitt publikum smaken av sommer uansett årstid! 

Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2019-11-27T09:01:05.0000000Z

Marinemusikken: Swinging Christmas

Dette blir garantert et fyrverkeri av en førjulskonsert! 


Marinemusikken byr igjen på Swinging Christmas med solistene Leif Anders Wentzel og Majken Christiansen.


Swinging Christmas-konsertene er en godt innarbeidet tradisjon i korpsets musikalske historie, og denne kvelden er det altså duket for en helaften med swingende julemusikk og klassikere som vil få deg til å gå smilende og nynnende ut av konsertsalen etter showet, med stjerner i øynene og julestemning i hjerterota.


Det hele vil ledes av dirigent, arrangør og komponist i Forsvarets Musikk, Lars Erik Gudim.


Nissetog og julegrantenning

Denne helgen blir det tradisjonelt arragert nissetog og julegrantenning på torget i Horten!


Nissetog fra sentrum kirke til torget. Avgang 16:30.

Julegrantenning på torget kl 17:00. 


Ta på deg nisselua og bli med på årets hyggeligste kveld i Horten!Efta-blues med Marianne Eide/Shake

Marianne Eide har vært sanger og frontfigur i flere band – og sammen med mange artister på forskjellige scener. De siste årene har det mest handlet om Shake, en fremadstormende Hortens-gruppe som treffer publikum godt med sine tolkinger av kjente – og litt ukjente – låter.


Shake består av Marianne Eide, Einar Frøysa og Andreas Barth spiller med driv og sjarm kjente og mindre kjente låter og gir sitt publikum litt sommer uansett årstid. Det ryktes at de også har en rykende fersk låt eller to å fremføre som de samsnekret i snikkarbua til Einar.


De gleder seg til å være i det blå hjørnet og rister nok av seg en gladblues eller to i farta.


Vi i Hortenlove ønsker alle en fin start på adventstiden! 


Tilbake
Hva skjer ?