Musikal og konserter!

Denne uken blir det en ekstra underholdene musikal "selskapsreisen" som inviterer deg til å bli med på en reise til Gran Canaria - dette blir en reise du sent vil glemme. Ønsker du å bruke helgen på å nyte god musikk bør du ta turen til Blusen hvor Steffen Hissingby opptrer med sin sterke stemme. BigBang er ute på sin tradisjonelle juleturné og stopper også innom Horten for underholde med sin nye skive Glory Chord. 

Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2019-11-21T10:28:12.0000000Z

Musikalen "Selskapsreisen" (22-24 nov)

Scenekunstensemblet inviterer deg til å bli med på en reise til Gran Canaria. 


Etter fire utsolgte sesonger i Malmø, Stockholm og Finland er det nå klart for at musikalen "Selskapsreisen" settes opp i Norge. Høsten 2015 hadde musikalen urpremiere i Malmø og fikk flotte tilbakemeldinger. Stykket er skrevet av Bjørn Skifs, produsentpartner Bengt Palmers og Jakob Skarin.


Lasse Åbergs komedie fra 1980 er en av de mest sette svenske filmene noensinne. Den er også blant de mest elskede. Hvem husker vel ikke Stig-Helmers korte bukser, Pepes Bodega og ikke minst Jon Skolmen sin flotte tolkning av den joviale nordmannen Ole Bramserud.Konsert med Steffen Hissingby (22 nov)

Steffen Hissingby - en sterke stemme.


Steffen kommer fra Råde, startet karrieren som 17-åring på «rampa» på refsnes. Spilt i både inn- og utland og fått med seg mye erfaring, inntrykk og musikalsk påvirkning på veien. Kjellerklubber i Warszawa til legendariske 100club i Oxford street.


Opplev et musikalsk talent! 

Bigbang - Førjulsturné (23 nov)

Bigbang på veien med den nye skiva Glory Chord.


Førjulsturnéen er en tradisjon Oslotrioen har holdt fast på lenge og som har blitt et kjent og kjært innslag. Denne gangen får flere anledning til å oppleve Bigbang i førjulsform etter en travel festivalsommer.


Ses vi på Artilleriverkstedet? 


Vi i Hortenlove ønsker alle en ektra fin uke i vakre Horten by!


Tilbake
Hva skjer ?