Trekk inn i varmen og opplev fantastisk musikk og festlige forestilinger!

Pernille Sørensen kommer til Horten! Endelig er hun tilbake med en ny solo-forestilling som handler om kultur i alle dens former og varianter! Snøen har lagt seg og julestemningen kommer snikende, Sjømilitære Samfund i samarbeid med teatergruppen Masken gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer julebord «Grevinnen og Hovmesteren». Det kommer flere kjente profiler til Horten denne uken. Med støttestrømper, løsvipper og oppstemt flygel inviterer Ingrid Bjørnov til siste etappe av sin klassiske himmelferd. Ikke nok med det, en av Norges fremste jazzsangere kommer til Stallen Galleri og Café hvor du kan oppleve fantastisk jazz! Til sist, men ikke minst kommer "Honningbarna" til Lace Scene. Gjennom hundrevis av konserter har Honningbarna stadig hyppigere blitt omtalt som landets beste liveband - dette må du oppleve! 

 

Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2019-11-13T08:31:53.0000000Z

Pernille Sørensen - Kultur

Pernille Sørensen er en norsk komiker og skuespiller som har jobbet mye innenfor humorsjangeren både på scenen, TV og radio. 


Endelig er Pernille tilbake med en ny solo-forestilling! Nå har hun altså laget standupforestillingen «Kultur». Forestillingen handler om kultur i alle dens former og varianter. Høykultur, lavkultur, kliss ny populærkultur og eldgammel upopulær kultur. Bakteriekultur og motkultur, snikskryt og tupé, basehopping og nakenbading. Pernille er mer enn klar for å navigere oss alle gjennom livets kulturelle labyrint.

Du kan glede deg til en smart, morsom og finurlig forestilling!


Ingrid Bjørnov – Steinway to Heaven

STEINWAY TO HEAVEN – SISTE MULIGHET


Ingrid Bjørnovs er norsk musiker og artist med en allsidig karriere bak seg. Som soloartist har hun utmerket seg med sceneshowene Klassisk Hærverk (2003), Til Elise? (2007) og 2012-ouverturen (2012).


Nå kommer Ingrid Bjørnovs til Horten med sitt kritikerroste soloshow «Steinway to Heaven» (Bjørnovs femte) gikk sin seiersgang i 2017 med utsolgte hus for et særdeles entusiastisk publikum. BroadwayWorld Norge belønnet sågar forestillingen med prisen «Best touring show».


Det er gledelig å meddele at Ingrid nå besøker Bakkenteigen Kulturhus som ett av noen få utvalgte hus for å gi forestillingen sin velfortjente «Grand Finale».


Sjømilitære Samfund - "Grevinnen og Hovmesteren" 

Sjømilitære Samfund i samarbeid med teatergruppen Masken gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer julebord «Grevinnen og Hovmesteren».


For aperitiff, den klassiske 4-retters menyen med 4 viner til er pris pr. person satt til kr. 1395,-.

Begrenset antall plasser. Bord bestilles på tlf. 33 03 90 60 eller E-post reception@smshotell.no.


Konsert med Honningbarna - Lace Scene 

Honningbarna er et norsk pønkrock-band fra Søgne. De har spilt over 300 konserter på klubbscener i inn- og utland. 


Lace Scene er stolt over å være en av de spillestedene Honningbarna besøker, nå som de er tilbake fra en liten pause.


I sin intense levetid har Honningbarna utgitt fem album, vunnet Spellemann- og P3 Gull-priser, og gjennom hundrevis av konserter blitt stadig hyppigere omtalt som landets beste liveband.


Klar for en fredagkveld med et av Norges beste liveband? 


Karin Krogh - jazzkonsert

En av Norges fremste jazzsangere med stor internasjonal anseelse, en skolert artist med fremragende tonekontroll og musikkforståelse, med et repertoar som favner vidt fra blues og amerikanske "standards" til elektronisk bearbeidet vokalkunst.


Opplev fantstisk musikk på Stallen Galleri og Café! 


Hortenlove ønsker deg en ekstra fin uke! 


Tilbake
Hva skjer ?