Julestemning i Horten med kjente fjes!

Denne uken blir det mye god julestemningen i Horten! Det blir juleshow med Bettan og gjengen på Bakkenteigen, det blir flere julekonserter, blandt annet julekonsert med Trine Rein, julekonsert med Ole Paus og julekonsert med Lillås skoles barnekor og storbandet Fokus. Har du ikke vært på julebord ennå? Lørdag 14 desember er siste mulighet for å oppleve julebord på ekte vikingvis i den vakre Gildehallen vår - kommer du?  

Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2019-12-11T09:30:05.0000000Z


Juleshow 2019 - Bettan, Blunck, Nagell og Reidun

En kveld fylt med latter, glede, tårer og gåsehud!


Fjorårets elleville juleshow-suksess er tilbake. Etter å ha solgt ut billettene over hele Norge, har Øivind Blunck, Elisabeth «Bettan» Andreassen, Reidun Sæther og Trond Nagell-Dahl et helt nytt juleshow klart og legger ut på ny juleturné. Alle som kjenner disse artistene vet hva som venter: Fire store stemmer, flott orkester og en sal fylt av herlig julestemning. En kveld med latter, glede, tårer og gåsehud!Trine Rein - Julegaven julekonsert

Stemningsfull førjulskonsert i Horten Kirke


For syvende gang besøker Trine Rein kirker omkring i Norge med sin sterke og stemningsfulle førjulskonsert Julegaven! I år har hun med seg Holmestrand Gospelkor til Horten kirke, og tre av landets mest rutinerte musikere: 


Olav Torgeir Kopsland - gitar, pedal steel, kor

Eivind Kløverød - perkusjon og trommer

Kenneth Bjørdal - keyboards, kor


Sammen vil dette unike ensemblet skape liv, glede og andektighet som seg hør og bør i adventstiden. Trine Rein er kjent for å by på både humor og personlige historier. Dette er konserten for deg som lengter etter å senke skuldrene litt i en travel hverdag, og få med deg både åndelig påfyll og ekte juleglede på vei hjem igjen. 


Dørene åpner ca 20 minutter før konsertstart.

Varighet ca 80 minutter uten pause.Julekonsert - Ole Paus

En julekonsert med mening! 


Ole Paus er en norsk visesanger, musiker, forfatter og skuespiller vi kjenner godt til. Han var en av de sentrale skikkelsene under Visebølgen i Norge.

På 1970- og 1980-tallet ble han lagt merke til med sine ofte satiriske og samfunnsrefsende tekster. Senere har han markert seg med en mykere og mer poetisk stil, blant annet som tolker av salmer i samarbeid med Kirkelig Kulturverkstedog med barneoperaen.


Denne helgen kommer legandariske Ole Paus til Publicom scene i Horten. Dette vil bli en julekonsert med mening og intigritet du sent vil glemme! Åpent julebord i Gildehallen

Velkommen til jólefeiring på vikingvis!


Er dere en vennegjeng, en mindre bedrift, eller bare har lyst til å ringe inn julen sammen med din kjære på en unik måte? Alle er velkomne til å bli med på et annerledes og storslått julebord i ekte vikingånd!


Opplev vikingene, skaldene, husfrua og mystikken i det du trer inn i Gildehallen på en reise over 1.000 år tilbake i tid. I vår staselige hall blir gjestene vartet opp med god mat og drikke, mens skalden underholder med historier og innslag fra vikingenes juletradisjoner.


Det blir levende musikk, det skal blotes og drikkes til ære for gudene og de døde, og kanskje det blir litt sang og dans også!


Lørdag 14.desember kl 18.00

Info om betaling herJulekonsert - Horten kirke

Magisk julekonsert i Horten kirke


Lillås skoles barnekor i Horten under sin dirigent  Ylva Brodtkorb avholder i år sin julekonsert sammen med Storbandet Fokus i Horten kirke på Karljohansvern søndag 15. desember kl 18.30. Sammen vil vi gjøre vårt ytterste for at publikum skal få en god musikkopplevelse, ha et trivelig samvær og markere inngangen til julehøytiden på en god måte. 


Det blir full trøkk og sarte fremføringer av kjente og kjære julelåter fra rundt 40 barnerøster i nært samspill med Storbandet Fokus. Storbandets egen vokalist Lena Grøtterud vil i tillegg til egen fremføring av sanger, være konferansier, og binde det hele sammen til en uforglemmelig førjulsaften for oss alle.


Det vil være gratis adgang til konserten for alle barn under 16 år, og sterkt subsidiert billett for voksne.Husk å nyte førjulstiden sammen! 


Tilbake
Hva skjer ?