Julestemning i hele Horten!

Denne uken blir det masse julekos i byen vår. Torget har aldri sett vakrere ut med tente lys og julegrana som skinner så magisk i mørket! Du kan denne uken nyte fantastisk julemusikk, oppleve julemarked på Karljohansvern, juleforestilling på Bakkenteigen eller åpent julebord i Gildehallen i ekte viking omgivelser. Nyt dagene og gjør noe hyggelig sammen i førjulstiden. 

Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2019-12-05T11:54:17.0000000Z

Kate Gulbrandsen - Julekonsert

Unik og magisk julekonsert i Horten Kirke


Kom i skikkelig julestemning med med Kate Gulbrandsen, jenta vi kjenner aller best med låten "Mitt liv" i Melodi Grand Prix 1987. Dette blir en unik julekonsert da hun har med seg et knippe erfarne musikere som lager en stemningsfull og rørende ramme rundt historiene Kate har å by på.


Dørene åpnes kl. 18.30

Konsertstart kl. 19.00

Varighet: ca 75 minutter uten pause

Ledsager = Gratis uten billett, må vise gyldig ledsagerbevisBeethoven, Brahms og Debussy - kammermusikk

Encore klavertrio med vakker, romantisk kammermusikk skrevet av bare 20 år gamle komponister over et spenn på hele 85 år. Noen av verkene har senere blitt revidert i egne opus av komponistene selv, men i disse originale versjonene finnes en ånd av unge, sterke og rastløse sinn.


Encore klavertrio har deltatt i en rekke festivaler og mesterklasser, som European Chamber Music Academy i Wien, hvor de samarbeidet med Johannes Meissl, Minna Pensola og Hatto Beyerle.


Opplev fantastisk kammermusikk! Julemarked på Karljohansvern

Karljohansverns tradisjonsrike julemarked. 

Tradisjonen tro blir det julemarked på Karljohansvern den andre helgen i advent; 7.og 8. desember!


Jul på Karljohansvern er et marked med husflid, julegaveideer, deilig mat og hyggelig julestemning. Det blir snadder, kunsthåndverk, smått, stort, rart, gøy, spennende, nytt og tradisjonelt, og konserter. Forskjellige aktører rundt på hele Karljohansvern holder også åpent. 


Galleri Verftsporten holder også åpent, det vil bugne av kunst og håndverk i alle 3 etg. 


Julemarkedet er åpent kl. 12-18 lørdag og kl. 12-17 søndag.La Salle de Danse: Isdansen i Arendelle

La Salle de Danse ønsker dere alle velkommen til juleforestilling!


I år blir det fullt av danseglede, julestemning og dramatikk. Med vår forestilling inspirert av filmen «Frost» blir det ikke annet enn perfekt julestemning for hele familien. Vi følger søstrene Elsa og Anna gjennom flere utfordringer og opplevelser, mens de møter mange andre karakterer som man lett blir glad i.


Med våre mange elever og instruktører som har jobbet hardt med denne forestillingen, er det bare å glede seg til julens fineste og mest magiske forestilling!


Varighet: ca 2 timer

Pause: JaNordisk jul - Horten kirke

Marinemusikkens tradisjonsrike julekonsert har blitt arrangert i mange år i Horten kirke. I år spilles konserten som en del av det store julemarkedet på Karljohansvern, og vil være en perfekt avslutning av en hyggelig førjulsdag på Kulturverftet Karljohansvern.


Årets konsert har temaet “Nordisk jul”, og vil først og fremst inneholde musikk man knytter til den norske og nordiske julefeiringen. På programmet står blant annet Willhelm Stenhammars suite “Midvinter”.


Til å bringe oss inn i den riktige stemningen har vi med oss folkesangeren Unni Løvlid som solist. Unni var den første som ble kåret til årets folkemusiker på Folkelarm og hun har også vunnet Spelemannspris og Landskappleiken i vokal klasse A.Åpent julebord i Gildehallen

Velkommen til jólefeiring på vikingvis!


Er dere en vennegjeng, en mindre bedrift, eller bare har lyst til å ringe inn julen sammen med din kjære på en unik måte? Alle er velkomne til å bli med på et annerledes og storslått julebord i ekte vikingånd!


Opplev vikingene, skaldene, husfrua og mystikken i det du trer inn i Gildehallen på en reise over 1.000 år tilbake i tid. I vår staselige hall blir gjestene vartet opp med god mat og drikke, mens skalden underholder med historier og innslag fra vikingenes juletradisjoner.


Det blir levende musikk, det skal blotes og drikkes til ære for gudene og de døde, og kanskje det blir litt sang og dans også!


Info om påmeldingJul i Blåfjell - en magisk juleforestilling

Jul i Blåfjell har gledet utallige barn og voksne gjennom mange år. 


Det er med stor glede Bakkenteigen kulturhus ønsker velkommen til et herlig gjensyn med Turte, Tvilling, Rødnissejenta og alle de andre i Blåfjell. Ja, kanskje Mamsen og Lillegutt også dukker opp?


I år skjer det merkelige ting i Blåfjell. Den gamle kloke blånissen, Erke, har blitt veldig rar i det siste og det kommer pussige lyder fra kvisthulen… Og hvem kaster søppel i Blåfjell?


Klarer de flinke Blånissene å løse problemene før det blir julenatt?


Jul i Blåfjell er en stor, profesjonell oppsetning. Svein Sturla Hungnes har vært instruktør for forestillingen i Oslo, og han er også instruktør for turnèversjonen.


Velkommen til en magisk juleforestilling som vil glede hele familien!

 

Varighet: 1 time og 45 minutter

Pause: JaHortenlove ønsker alle en riktig fin førjulstid! 


Tilbake
Hva skjer ?