Julekonserter og vakker kunst!

Julen nærmer seg og mange har mye som skal fikses før julekvelden, men husk at det viktigste er å finne på noe hyggelig og nyte adventstiden sammen. I kveld blir det julekonsert med Paal Flaata som har en usedvanig vakker stemme. På fredag blir det også julekonsert, for da skal Marinemusikken spille kjente og kjære sanger og juletoner som får deg i den rette julestemningen. Ingeborg Strøm og Thorhild Instebø møtes i et samarbeid hvor Strøms fotografier blir omskapt gjennom Instebøs tekstilarbeid - nyt den siste uken før jul! 

Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2019-12-18T12:12:22.0000000Z

Foto-Tekstil Ingeborg Strøm og Thorild Marie Instebø


Strøms fotografier blir omskapt gjennom Instebøs tekstilarbeid! 


Fotograf Ingeborg Strøm og Tekstildesigner Thorild Marie Instebø har samarbeidet om denne utstillingen. De to møtes i et samarbeid hvor Strøms fotografier blir omskapt gjennom Instebøs tekstilarbeid. Begge kunstnere er tilknyttet Galleri Verftsporten og har sine atelierer på huset.


Søndag 22 des kl 12-15Konsert med Paal Flaata

Usedvanlig vakker stemme og storslagne vokalprestasjoner


Paal Flaata er kjent for sin usedvanlig vakre stemme og storslagne vokalprestasjoner. I 10 år frontet Paal Flaata bandet Midnight Choir, og i kraft av sin stemmeprakt satte han gruppa på det europeiske kartet. I disse årene rakk Midnight Choir å gi ut fem plater + to samlealbum. Spellemannspris fikk de for "Amsterdam Stranded" 1998.


Som soloartist har Flaata gitt ut tilsammen 8 album; In Demand (2002) - Rain (2005) - Christmas Island (2007) - Old Angel Midnight (2008) - Wait By The Fire (2012) - Bless Us All (2014) - Come Tomorrow (2016) - Love And Rain (2017)


Onsdag 18 desember på Stallen Galleri 

Dørene åpner kl. 19:00 (Konsertstart 21.00)
Marinemusikkens Julematiné

Garantert den rette julestemningen


Marinemusikken byr, tradisjonen tro, på kjente og kjære sanger og juletoner, som garantert vil gi både barn og voksne den rette julestemningen.


Konferansier er Marinemusikkens hornist Inge Hatlelid Mortensen. Dirigent er Maria Molund.


Billettinntektene går til julegavetreet på Horten torg, som sørger for gaver til barn som ikke har så mye.


Som vanlig serveres det kaffe, saft og pepperkaker i foajéen når du kommer.


Bakkenteigen Kulturhus 

Fredag 20 desember 


Konsert 1: Fredag 20 des 2019 11.00-12.00

Konsert 2: Fredag 20 des 2019 13.00-14.00Hortenlove ønsker alle en riktig god jul! Tilbake
Hva skjer ?