Et nytt tiår venter.

Et nytt tiår venter.

Takk for det gamle - vi gleder oss til det nye!

2019 i Horten har vært litt av et år. Nå forlater vi dette tiåret og går inn i et nytt. Det passer seg å takke alle som følger oss, og alle som gjør Horten til det stedet det er.


Takk for alt i 2019!

2019 har vært et spennende år i Horten, det er det ingen tvil om. En helt ny videregående skole er blitt åpnet. Vi har opplevd utallige arrangementer og festivaler. Og det er da; når vi opplever noe sammen, at Horten viser seg fra sin aller sterkeste side. Når vi nå går inn i et nytt år, og et nytt tiår vil vi takke alle våre følgere. Ikke bare det, det utgår en ekstra takk til de innovative, de omsorgsfulle, og pliktoppfyllende kreftene i byen vår. Det er disse kreftene som trengs inn i det nye tiåret.Skjermdump fra Hortenlove 2.0 en film av Supercruiser
Tilbake
Hva skjer ?