Hvem er du?

Fredagsinnlegget hvor vi på en artig måte blir litt bedre kjent med ulike hortensfolk.
Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2019-02-08T10:07:35.0000000Z

Navn:

- Arvid Knutsen

 

Alder:

- 23 år

 

Sivilstatus:

- Gift

 

Hobby / interesser:

- Film, og alle aspekter rundt film. Se på film, lage film, tenke på film… Ja jeg tror du skjønner greia.

 

Yrke:

- Mediegrafiker innen film & TV for DAY4.

 

Hva skal du gjøre i 2019 for Hortenlove?

- Jeg skal produsere mye spennende innhold til Hortenlove plattformen. Derfor blir jeg nok å se med et kamera i hånden i alle kriker og kroker i kommunen. Filme alt det bra som skjer i Horten.

 

Hvilken superkraft ville du helst hatt?

- Hvordan skal jeg klare å velge? Hmmm…. Jeg hadde i allefall ikke hatt noe i mot å kunne teleportere meg fra et sted til et annet. Da kunne jeg alltid vært der det skjer.

 

Hvor er det fineste stedet i Horten?

- Vet ikke om det er riktig å kalle det fint, men jeg synes det er over gjennomsnittet stilig med et veggmaleri av Fleksnes i Storgata.

 

Er du A eller B- menneske?

- Jeg er født A- menneske. Vokste opp som A- menneske. Satt ikke nok pris på livet som A- menneske, ble motvillig B menneske med tiden. #storyofmylife

 

Hvordan er din Horten morgen?

- Vekkerklokka går 06:30 presis. Jeg velter ut av sengen. Kjenner på hastverket på vei ut i bilen. Selv om tiden holder på å renne ut, setter jeg alltid på en podkast før jeg starter bilen. Deretter setter jeg kurs mot Storgata 20 i Horten hvor jeg jobber. Jeg parkerer bilen et lite stykke unna kontoret. Da rekker jeg å få litt frisk luft før arbeidsdagen kan starte.

Tilbake
Hva skjer ?