Dette som et avspark for sommeren?

Åsgårdstrandsdagene arrangeres 31.mai-2.juni. (for 31. gang i år) I løpet av byfesten kan store og små oppleve et utall av aktiviteter.

Med Jarle Bernhoft & The Fashion Bruises på scenen

Det hele dras i gang på fredag (31.05) med stor konsert med selveste Jarle Bernhoft & The Fashion Bruises i Munchparken.


Foto: Kaja Bruskeland

Gjennom helgen kan man besøke et stort utvalg av salgsboder og utstillinger i Badeparken, spise og drikke mange gode spesialiteter, se lokale dansegrupper i aksjon. Du kan også delta på konkurranser; barnesprint og Åsgårdstrandsmestere, samt underholdes av poledans og konserter. Helgen avsluttes med familieshow av Jan-Robert Henriksen, mannen bak flere titalls stemmer og ditto dokker som prater - uten munnkurv.  Buktalingsartisten er kjent fra flere TV programmer som er blitt sendt prime-time som fredagsunderholdning på TV2.


Se film fra fjordårets fest!Tilbake
Hva skjer ?