Horten Havnevesen med knalltilbud!

Vi har intervjuet Horten havnevesen som har et fantastisk tilbud til folk som elsker båtlivet. Snurr film!

ANNONSE

Et sentrum i Oslofjorden

Horten er et sentrum i Oslofjorden med enkel adkomst. Sentral beliggenhet med korte avstander til Oslo og Tjøme, et naturlig stoppested i ferien. Vi kan by på attraksjoner og handel for hele familien bare en kort gåtur fra havna.

"Jeg tror ikke det er nok folk som vet hva som har skjedd i Horten gjestehavn de siste fire årene" sier Martinius Halvorsen fra Horten havnevesen. Sommeren nærmer seg og de ulike havnene er godt rustet for en lang sesong. Martinius sier også at han synes det er flott om også Hortensfolk vil feriere i båt, i sin egen by.


Tilbudet

Horten havnevesen har tre havneområder: Horten gjestehavn i Horten sentrum, Sykehusbrygga i indre havn, og gjestehavnen i Åsgårdstrand. I "skuldersesongene" (Mai og September måned) kan du ligge til havn i disse for 150 kroner døgnet, uavhengig av størrelse på din båt! De forskjellige havnene har hver sine kvaliteter. Under kan du lese om hver av dem.


Hva skjer i Horten den kommende tiden?

Horten gjestehavn

Havnen består av et nytt bryggeanlegg med 90 gjesteplasser. Her er det et nyoppusset serviceanlegg med vaskemaskin, nytt avfallsanlegg med kildesortering, og mulighet til å få fylt diesel. Havnen har dessuten gratis trådløst internett! Et steinkast unna ligger kjøpesentere og hyggelige restauranter med uteservering. Det finnes også en stor bobilparkering i havneområdet. Du kan reservere plass i havna gjennom www.dockspot.com
Åsgårdstrand gjestehavn

En skjermet havn med 30 plasser. Havnen ligger i rolige og idylliske omgivelser, med koslige kaféer og kiosker. Det er til og med et hotell med en ny restauramt like ved bryggen. En drømmeplass for barna, med lekeplass og flott badestrand med servicebygg. Like i nærheten ligger blandt annet Munchs hus. Åsgårdstrand er er en kunstnerby, og har interresante gallerier og butikker. Her er det også gratis trådløs internett. I havnen kan du fylle både bensin og diesel, og et septikktømmeanlegg er å finne.Sykehusbrygga gjestehavn

Et roligere alternativ enn Horten gjestehavn i umiddelbar nærhet til byen, samt Karljohansvern med Marinemuseet og Fotomuseet som nærmeste nabo. Et sted med festivaler, gallerier, kafe og gode turmuligheter.På nettsiden til Horten havnevesen får du live oppdateringer fra værstasjonene rundt gjestehavnene.


Tilbake