På veggen på Knut Kafé i Horten henger det vakker kunst som kan bli din.

På veggen på Knut Kafé i Horten henger det vakker kunst som kan bli din.

Hortenskunstnere støtter Norsk nødhjelp!

På Knut Kafé i Horten henger det fullt med bilder som auksjoneres bort på facebook. Inntektene går til Norsk nødhjelp for prosjekter som skaper arbeid for fattige i Tanzania. Hortenskunstnere er sentrale i dette arbeidet.

Kunst for selvstendighet!

Dette er et prosjekt hvor mange engasjerte og talentfulle kunstnere, auksjonerer bort kunst og bilder til inntekt for prosjekter som skaper arbeid for fattige i Tanzania. I tidsrommet 25. mars til 7. april kan du legge inn bud på flotte kunstverk av mange forskjellige kunstnere og artister på facebook. Gå til Facebook siden for å by.


Enten du er samler, spesielt interessert, vil ha et særegent innslag til interiøret ditt eller bare vil støtte en god sak, så finner du et bilde for deg! - Sies det på arrangørens facebookside. Alle kunstverkene henger på Knut kafé i Horten. Det anbefales derfor å ta en tur innom for å se. 


Se hva annet som skjer i Horten
Tilbake