Foto: https://usbl.no/nye-boliger/karolines-hage

Foto: https://usbl.no/nye-boliger/karolines-hage

Karolines hage

Er du av den aktive sorten, er det fint å bo like ved Lystlunden Park og Idrettsanlegg, svømmehall, treningssenter, flotte turområder på Karljohansvern, velkjente Borre golfbane, badestrender og småbåthavn.

Litt om Karolines Hage

Det er enkelt å bo i Karolines Hage –sentralt, men likevel tilbaketrukket fra bykjernen. I umiddelbar nærhet finner du kjøpesentre, kino med fire saler, bibliotek, kafeer, restauranter, barnehage og skoler. Er du av den aktive sorten, er det fint å bo like ved Lystlunden Park og Idrettsanlegg, svømmehall, treningssenter, flotte turområder på Karljohansvern, velkjente Borre golfbane, badestrender og småbåthavn. Den vakre Kyststien som strekker seg helt til Åsgårdstrand, byr på flotte turmuligheter.


Det er 10 minutters kjøring til E18 med kun en times kjøring til Oslo, gode veier sør- og nordover og gode kollektivforbindelser. Toget stopper på Skoppum og tar deg til Oslo og Kristiansand. Og skal du raskt over til Østfold-siden, er det bare noen hundre meter ned til fergeterminalen med ferger over til Moss. Det er kort vei til bussen som tar deg til Høgskolen i Sørøst-Norge, som ligger på Bakkenteigen.


Karolines Hage deles inn i to byggetrinn: trinn 1 (hus A) består av 42 to-, tre- og fireroms leiligheter, mens trinn 2 (hus B) består av 22 tre- og fireroms leiligheter. Alle leilighetene har enten egen balkong eller markterrasse. Toppleilighetene i hus A vil få inntrukne og solrike terrasser. Det blir heis fra parkering i garasjekjeller og bod i kjellerplan. De to boligblokkene i Karolines Hage danner en tunformasjon med et felles uteareal. Grøntarealet skjermes dermed fra omkringliggende gater. Les mer om prosjektet 


Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: https://usbl.no/nye-boliger/karolines-hage

Status i prosjektet:

Salget av leilighetene har gått meget bra. Over 40 leiligheter er allerede solgt! Byggearbeidet er satt i gang, og fremgangen går som planlagt. De som nå har kjøpt seg leilighet kan se frem til innflytting i dette idylliske området februar/mars måned 2020.Tilbake
Hva skjer ?