10 ledige jobber i Juni

Horten har et fantastisk næringsliv, og her har du 10 gode grunner til å skaffe deg en arbeidsplass i Horten. Er du på leting etter en ny jobb? Sjekk ut listen vår over ledige jobber i Juni.


Kreativ kokk søkes (fra 50% stilling)

RS Noatun har nå behov for en ny kokk til å bli med i vårt kunnskapsrike kjøkkenteam - velkommen med din søknad! Vi trenger en faglært kokk for tiltredelse snarest i 50% stilling til vår kantine og selskapsrestaurant Njord. Det stilles høye kvalitetskrav og evne til å arbeide selvstendig så vel som i team. Miljøet er ungt og dynamisk, alle på laget er faglig stolte og resultatorienterte. Søkere med fagbrev eller erfaring fra lignende stilling vil bli foretrukket.
Søk på stillingen


https://www.rs-noatun.no/

https://www.finn.no/job/employer/company/804  


Barnehagelærer

I Espira Nykirke jobber vi for at barna i vår barnehage skal møte positive og engasjerte ansatte som sørger for at de trives og får et godt barnehagetilbud. Vi ligger idyllisk til ved skogen og har kort vei til både idrettsplass og bondegård. Barnehagen åpnet i august 2016, har ca. 72 plasser og er ny og moderne. Våre satsingsområdet er språk, realfag og bevegelse og vi har i tillegg stort fokus på sosial kompetanse og livsmestring. I vår barnehage møter du kollegaer som bryr seg om og tar vare på hverandre. Personalet er stabilt og er en god blanding i forhold til alder. Vi er gode lagspillere og er opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø. Vi liker å ha det gøy sammen og har tro på at sosiale sammenkomster utenfor arbeidstid styrker samholdet og kvaliteten på det tilbudet vi gir til barna.Søk på stillingen


https://nykirke.espira.no/

https://www.finn.no/job/employer/company/607 
Avdelingssjef

Glenne regionale senter for autisme tilbyr spesialiserte tjenester til mennesker med autismespekterforstyrrelser i lokaltsykehusområde. Glenne yter tjenester i et livsløpsperspektiv til barn/unge ogvoksne. Det tilbys utredning, diagnostikk og behandling avautismespekterforstyrrelser, inkludert komorbide tilstander, samt samhandlingmed kommunene rundt kompetanseoverføring og kompetanseutvikling somhovedoppgaver.

Tjenestene formidles både poliklinisk og ambulant, samt som kurs ogkonferanser. Avdelingen har ikke døgnplasser og derfor ingen mulighet forinnleggelse av pasienter.

Glenne regionale senter for autisme er en avdeling underKlinikk psykisk helse og rusbehandling og har totalt 24.4 årsverk. En flyttingav avdelingen fra nåværende lokasjon er under utredning.


Søk på stillingen


https://www.siv.no/

https://www.finn.no/job/employer/company/503 


Coffee Shop Manager i Espresso House

En stilling som daglig leder byr på et hav av muligheter! Dersom du ønsker utvikling som leder er dette jobben for deg! Som Coffee Shop Manager i Espresso House er ingen dag lik og du har muligheten til å påvirke dagen for mange. Du vil ha ansvar både for Coffee Shopen totalt, men også for dine ansatte. Vårt mål er at alle ansatte skal glede seg til å gå på jobb hver eneste dag og du er den som står i front og motiverer til dette. For oss er det viktig med personlig egnethet for stillingen. Har du en lidenskap for service, en motivasjon som smitter over på andre og en driv som gjør at du lykkes er dette en stor mulighet for deg! Vi er en gjeng med unge entuasiastiske mennesker som inspirerer og pusher hverandre hver eneste dag.
Søk på stillingen


https://no.espressohouse.com/

https://www.finn.no/job/employer/company/277Prosjektleder

De opplever for tiden stor vekst og har nesten tredoblet omsetningen de siste fem årene. Alt Installasjon er spesialister på alle typer elektro, svakstrøm og automasjonsoppdrag og jobber med de aller største byggeprosjektene i Vestfold og omegn. Grunnet stor pågang fra fornøyde kunder og vekst i selskapet er de nå på utkikk etter en Prosjektleder som kan være med på å bygge bedriften videre.

Du vil jobbe med Prosjektledelse og være totalansvarlig for gjennomføring av større prosjekter fra start til ferdigstilling. Prosjektleder vil sørge for tilstrekkelig kvalitet i alle ledd av arbeidet som utføres, samt tilrettelegge og ha ansvar for rett planlegging, fremdrift, bemanning, innkjøp og kundeoppfølging.


Søk på stillingen


https://www.altinstallasjon.no/

https://www.finn.no/job/employer/company/161


Psykologspesialist/ psykolog (klinisk barn)

Ønsker du spennende utfordringer i et veletablert, aktivt og inspirerende fagmiljø med mulighet for å delta i interessant fagutviklings- og prosjektarbeid? Da er dette stillingen for deg! 

Glenne regionale senter for autisme er helt spesielt og har én dør inn uavhengig av alder, evnemessige forutsetninger, og annen samtidig psykisk helse lidelse. Senteret sørger for både utredning/diagnostikk av autismespekterforstyrrelser (ASF) og behandling av annen samtidig psykisk helse. Eksempler på vanlige samtidige lidelser ved ASF er angst/depresjon, tvangslidelser, ADHD og Tourettes syndrom. Senteret er en spesialisert poliklinikk med høy andel av ambulante tjenester. Vi vet at vi må treffe pasientene der de oppholder seg til daglig, og vi vet at vi må treffe de menneskene som de er i daglig samhandling med for at pasientene skal kunne motta et godt og sammenhengende helsetjenestetilbud.


Søk på stillingen


https://www.siv.no/

https://www.finn.no/job/employer/company/503


Promotør

Sommeren står for døren og vi skal gjennomføre en rekke spennende oppdrag rundt om i landet. Vi leter derfor etter nye talenter til våre liveteam, som ønsker en utviklende og sosialt orientert sommerjobb litt utenom det vanlige. Sammen med erfarne kollegaer vil du jobbe aktivt med å skape forståelse for produkt/merkevare gjennom en-til-en samtaler med kunder i aktuelle målgrupper på relevante flater over hele Norge.

Vi ser etter deg som er glad i å være i kontakt med andre, og også kan tenke deg gjøre dette på et profesjonelt plan. Du trives med å by på deg selv, eller har et ønske om å bli bedre på dette. Det er en fordel om du synes varierte utfordringer i ditt arbeid er viktig for din trivsel, motivasjon og prestasjonsevne.


Søk på stillingen


https://face2facecreatives.com/no/

https://www.finn.no/job/employer/company/753
Logistikk-/Innkjøp-Material Medarbeider

Kunden er på jakt etter persontyper som arbeider nøyaktig, som liker litt tempo, er nysgjerrige og læringsvillige. Aktuelle arbeidsoppgaver: Innkjøp av material til produksjon, logistikk og behovsanalyse. Bestille varer til kundeordre og til intern produksjon samt sikre materiell inn til rett tid med leverandøroppfølgning.
Søk på stillingen


https://moyo.no/


Bilmekaniker tunge kjøretøy

CBA Fagformidling en landsdekkende bemanningsselskap med mer enn 300 ansatte. Vi har fagspesialist innen Bilfag, Bygg & Anlegg og Landbasert/Offshore relatert Industri til det norske markedet. Vi formidler dyktige ingeniører innen multidisipline fag. IKT personell. Teknikere. Håndverkere og mekanikere, personell til lager / logistikk, produksjon og administrasjon til faste og vikarierende stillinger. Våre kontorer finner du i Oslo, Drammen, Stokke, Skien, Bergen, Trondheim og Stavanger.


Søk på stillingen


http://www.fagformidling.no/

https://www.finn.no/job/employer/company/319


Procurement/Sourcing Lead

Engineering Consultants Norway er en totalleverandør av ingeniør- og prosjektadministrative konsulenttjenester til olje & gass, energi, bygg & anleggs industrien i Norge.Vi bemanner ingeniør- og prosjektadministrative oppdrag til våre kunder nasjonalt og internasjonalt, og våre konsulenter har både variert og spesialisert kompetanse og erfaringsbakgrunn.

Vi ønsker å være våre kunders foretrukne samarbeidspartner ved at vi tilbyr kompetente, tilgjengelige og kvalitetssikrede kandidater som gjennom sin kompetanse bidrar til merverdi for våre kunder. Vi kan tilby våre konsulenter både utviklende og spennende oppdrag hos Norges mest attraktive kunder til konkurransedyktige betingelser og stabilitet i oppdragsmengde slik at vi oppnår et langvarig samarbeid.


Søk på stillingen


https://www.ecn.as/index.aspx?mobil=nei

https://www.finn.no/job/employer/company/653Les mer om næringslivet i Horten her. 

Tilbake