10 ledige jobber i Mai

Er du på leting etter en ny jobb? Horten har et fantastisk næringsliv, og her har du 10 gode grunner til å skaffe deg en arbeidsplass i Horten.


Selge for Redningsselskapet

Bli med og gjør en forskjell - hver dag.

Vi skal styrke telefonsalg mot våre kunder, givere og medlemmer på vårt Kundesenter hos RS Noatun, Horten.

Vi søker i den anledning etter flere selgere på deltid/heltid i perioden april-juni. Arbeid ettermiddag/kveld mandag-torsdag til kl. 20. Noe helgejobbing kan bli aktuelt.


Søk på stillingen


http://www.redningsselskapet.no/

https://www.rs-noatun.no/


Studierektor ved Horten videregående skole

Studierektoren blir en del av rektors lederteam. Skolen er i ferd med å sluttføre en prosess hvor nåværende organisasjonsplan har blitt revidert. Det skal gjennomføres en evaluering av foreslåtte endringer etter 1 år i ny skole. 

Det forventes at du har digital kompetanse til å utnytte fylkeskommunens IKT-løsninger, ser muligheter i ny teknologi og er motivert for å ta i bruk nye digitale løsninger
Søk på stillingen 

 

https://www.vfk.no/

https://www.finn.no/job/employer/company/84  Allsidige og dyktige elektrikere

Ønsker du en spennende og variert jobb i et fremtidsrettet selskap i vekst?
Vi utfører nyinstallasjon, service og vedlikehold på bolig, leiligheter, industri og næringsbygg.
Er du glad i faget ditt og ønsker en stilling i et solid selskap med lang fartstid? Da kan Gecom være rett arbeidsgiver for deg!
Som Elektriker i Gecom får du frihet under ansvar og du vil være vårt ansikt utad. Vi trenger deg som trives best med å være på farten mellom forskjellige kunder, og være med å påvirke din egen arbeidsdag.
 

Søk på stillingen 


https://gecom.no/ Kongsberg IT søker dyktig ressurs til nettverk

Synes du det er spennende tid vi befinner oss i, med nye teknologier og løsninger preget av digitalisering?  Har du lyst til på en spennende og utfordrende jobb i Kongsberg IT? Vil du være med på å sikre daglig drift, vedlikeholde og utvikle tjenester på vår infrastuktur, da vil vi gjerne høre fra deg. Vi søker derfor etter en dyktig, positiv og engasjert medarbeider til avdelingen Infrastructure Network


Søk på stillingen


https://www.kongsberg.com/

https://www.finn.no/job/employer/company/64

Utviklende sommerjobb i kommunikasjonsbyrå

Sommeren står for døren og vi skal gjennomføre en rekke spennende oppdrag rundt om i landet. Vi leter derfor etter nye talenter til våre liveteam, som ønsker en utviklende og sosialt orientert sommerjobb litt utenom det vanlige.

Sammen med erfarne kollegaer vil du jobbe aktivt med å skape forståelse for produkt/merkevare gjennom en-til-en samtaler med kunder i aktuelle målgrupper på relevante flater over hele Norge.
Søk på stillingen


https://face2facecreatives.no/no/face2face-about/

https://www.finn.no/job/employer/company/753En spennende mulighet innen bilbransjen

Jobben innebærer aktivt salg av spesialløsninger, for å møte behovet hos ulike kunde-grupper som Forsvar, Politi, ambulanse, brann og redningstjeneste samt entreprenører, serviceselskaper og private kunder i hele Norden.

Selskapet tilbyr en spennende jobb i et uformelt miljø, med konkurransedyktige betingelser og mye frihet under ansvar. Ettersom dette er en utadvendt rolle vil det i perioder bli noe reising både med og uten overnatting.  Samtidig vil det også være behov for å være en del til stede på kontoret, så du bør bo i rimelig avstand fra Horten.


Søk på stillingen


https://www.fernonorden.no/no/biltilpasning 

 

Matglad Sommervikar Circle K Nykirke

Til vårt matkonsept søker vi engasjerte og serviceinnstilte medarbeidere som vil tilby og servere kundene våre god og sunn mat i et hyggelig miljø. Vi er på utkikk etter personer som er motiverte, utadvendte og salgsorienterte. Du kan gjerne ha erfaring fra kjøkken, serveringsbransjen eller annet serviceyrke, men det viktigste er at du bryr deg: med et smil og litt ekstra oppmerksomhet. Vi kan lære deg alt det andre!


Søk på stillingen


https://www.finn.no/job/employer/company/575


Leder for Økonomi og finans

Vi ser etter en person som er initiativrik med stor gjennomføringsevne og solid ledererfaring. Foruten å ha det overordnede ansvaret for rapportering og styring av økonomi og finans, må du ha evnen til å lede strategiske endrings- og forbedringsprosesser. Interesse, forståelse og entusiasme for vårt samfunnsoppdrag er viktig. Vi ønsker en erfaren og faglig sterk leder som kan bidra til å utvikle vår organisasjon, og gjennom målrettet og god økonomistyring bidra til at vi når våre finansielle og operasjonelle mål. Stillingen har personalansvar, rapporterer til og sitter i administrerende direktørs ledergruppe.


Søk på stillingen 


https://www.ssn.no/?lang=no_NOEr du en varm og inkluderende voksen som får barna til å skinne?

Vi søker etter deg som brenner for barnehagefaget, har er et stort engasjement, fokus på kvalitet og god barnehagedrift, bidrar til å skape en meningsfull hverdag for barna. Du skal gi barna en fantastisk start på livet.

Espira Baggerødbanen er tegnet av en av landets fremste arkitekter innenfor barnehageområdet. Det er store muligheter for å skape en spennende hverdag for barna.Vi har et storkjøkken hvor vi har egen kokk som er ansatt i 100% stilling som serverer 4 varme måltider i uken. I vår barnehage møter du kollegaer som bryr seg om hverandre og jobber for å gjøre hverandre gode. Våre satsningsområder for barnehageåret 2018-2019 er Språk og realfag.


Søk på stillingen


https://espira.no/

https://www.finn.no/job/employer/company/607 

 

Driftskonsulent- SQL

Nå har det dukket opp et veldig spennende oppdrag hos vår kunde i Buskerud & Vestfold. Vår kunde ønsker å forsterke sitt team, og er nå på utkikk etter en dyktig SQL-konsulent på Drift. IT-avdeling hos vår kunde består av ca 180 medarbeidere. Prosjektet varer frem mot sommeren 2019, med mulighet for forlengelse. Arbeidssted er Horten/ Kongsberg, avhengig av den rette kandidaten.


Søk på stillingen


https://www.centric.eu/NO/Default

https://www.finn.no/job/employer/company/183
Les mer om næringslivet i Horten her. 

Tilbake
Hva skjer ?