Åsgårdstrandsdagene - byfesten for alle!

Det hele dras i gang på fredag med stor konsert med selveste Jarle Bernhoft & The Fashion Bruises i Munchparken, men det er også flere tilbud som: badepark, konkurranser, barnesprint og konserter under helgens arrangement.


Åsgårdstrandsdagene

Gjennom helgen kan man besøke et stort utvalg av salgsboder og utstillinger i Badeparken, spise og drikke mange gode spesialiteter, se lokale dansegrupper i aksjon, delta på konkurranser; barnesprint og Åsgårdstrandsmestere, underholdes av poledans og konserter. Helgen avsluttes med familieshow av Jan-Robert Henriksen, mannen bak flere titalls stemmer og ditto dokker som prater - uten munnkurv. Buktalingsartisten er kjent flere TV programmer som er blitt sendt prime-time som fredagsunderholdning på TV2.


Dette arrangeres fra 31. mai - 2. juni og i løpet av byfesten kan store og små oppleve et utall av aktiviteter som ingen vil gå glipp av.Champions League-Finalen vises på Saxon King

Finalene i årets UEFA Europe League og Champions League går av stabelen, så får du invitasjon til familiesammenkomst på onsdag eller lørdag, er det bare å takke nei. Til lørdag kl 21.00 braker det løs! Liverpool og Tottenham er de to finaleklare lagene, og en hel engelsk finale for første gang på 11 år. Kampen vises på Saxon King på ihvertfall 10 skjermer i 2 etasjer utendørs og 2 etasjer innendørs. Det blir god stemning, velkommen!


For mer detaljert informasjon her.Guidet tur på Karljohansvern

Delta på en av våre rusleturer med guide og få et godt innblikk i Karljohansverns historie. Turen starter klokken 13.00 på Sykehusparkeringen, ved det store info-skiltet ved grusparkeringen utenfor Kulturverftet og museene. Turen er gratis og tar ca. 1,5 time. Turene avsluttes på Garasjetorget. Disse faste guidede turene på Karljohansvern er gratis i sommer. Norsk- eller engelskspråklig guide kan bestilles for private grupper. Velkommen til store og små!Kåre Indrehus på Café Knut

Søndag 2. juni gjester den kritikerroste visepoeten Kåre Indrehus i Horten.

Kåre skriver lune og humoristiske låter med et deilig skråblikk på livet, og musikken hans beskrives som "annerledes, underholdende og klok". Dette er er en perfekt anledning til å avslutte helgen med måte. For mer informasjon og påmelding klikk her.


Husk! påmeldingsfrist lørdag 1. juni kl. 14. Vel møtt !Askeladden på eventyr

Verzatile Dancestudio på Bakkenteigen Kulturhus!

Sammen med brødrene hans Per og Pål vil Askeladden ta dere med på en reise igjennom noen av Asbjørnsen og Moes mest kjente eventyr. Espen Askeladden er en uredd og eventyrlysten gutt som tar utfordringene på strak arm. Ta med deg venner og kjente på en eventyrlig forestilling hvor du vil møte flotte prinsesser, mystiske alver og skumle tusser. Og vær du sikker, vi vil få se Askeladden i et oppgjør med selveste trollet Dovregubben. Til slutt så klarer kanskje Askeladden å målbinde prinsessen og få halve kongeriket?


Kjøp billetter med en gang å få deg plassen du selv ønsker. Dette er noe av det du kan gjøre denne helgen her i Horten kommune, men sjekk også ut kalenderen for hva mer som skjer.


Med dette ønsker vi alle en helt fantastisk fin helg!


Tilbake