Derfor burde du feriere i idylliske Horten

Horten har et fantastisk ferietilbud for absolutt alle! Dette er noen grunner og eksempler på hvorfor du burde tilrettelegge sommerferien her og hva du kan gjøre i Horten.Overnatting og tilbud

En god natts søvn er viktig enten du er på jobbreise, kurs, ferie eller fritidstur. Både i Horten og Åsgårdstrand finner du hotell som tilbyr gode kurs- og konferansefasiliteter. Horten har flere overnattingsmuligheter i sentrum, Karljohansvern, Løvøya og på Dal Gjestegård hvor det er en fantastisk uteplass med overbygg, solforhold hele dagen, basseng og flott lekeplass for barn.

Attraksjoner og kunst

Hortens meste kjente attraksjoner er vikinghistorie ved Borre, Munch hus, Norges nasjonale fotomuseum, Marinemuseet og Karljohansvern.

I kunstnerbyen Åsgårdstrand kan du besøke Munchs hus. Huset framstår som et lite museum hvor alt er bevart som da maleren bodde der. Dette er et idyllisk område generelt og lett tilgjengelig.

Barnas paradis

Vestfold er et eldorado for barnefamilier! Nærkontakt med dyr, klatring for små og store, zip-lines, lekeland, teateropplevelser, vikingopplevelser og andre historiske oppdagelser er bare noe av menyen. Badeliv langs milevis med strender, svaberg, og krabbefiske. Her skapes gode sommerminner. Og noe av du kan gjøre i Horten er å besøke Buggegården som er en bondegård med teater, dyr og leker. Her kan du kose med dyrene, hoppe i høyet eller kjøre traktortur med Gråtass.


Festivaler og konserter

Fyrverkerikonserten, Kanalrock, Horten mat- og ølfestival og Vervenfestivalen er noen av festivalene som arrangeres i Horten iløpet av sommeren 2019!

I år kommer blandt annet Highasakite, deLillos, Julie Bergan og OnklP til Vervenfestivalen som vil bidra til drømmen om Horten. Verven er norges hyggeligste festival, har det beste programmet og en helt unik festivalstemning som kan garanteres!

Restauranter og kafeer

Vestfold byr på lokale råvarer av ypperste kvalitet. Utallige restauranter med ulike tradisjoner og etniske røtter gjør at du hos oss får en nydelig smak av verden. i Horten finner du blandt annet Baltzer Restaurant hvor du kan nyte en bedre middag i en behagelig atmosfære! Hvis ikke du ønsker å gå på en av Hortens sjarmerende kafeer som holder til rundt om i hele byen.


Rørestrand Beachbar

Rørestrand Beachbar er horten veldig stolte av og er rene paradiset for store og små! Et veldig populært område med: strand, volley, minigolf, bubble balls, håndball, basketball og flere vannaktiviteter som gjør at dette gir den ekte feriefølelsen. Beachbaren er også åpen og du kan få kjøpt alt fra en is til noe godt å drikke i fine omgivelser. Se mer av hva som kommer til å skje fremover her.


Dette er noe av hva Horten har å by på til sommeren som allerede er kommet! Vi ønsker alle velkommen til å komme på besøk - og vi håper at flere vil slå seg ned her og bli en del av dette unike lokalsamfunnet som vi som bor her er veldig glad i. Det er mange skjulte perler i vår lille sommerby, men også veldig mye nytt og spennende på gang også. Dette gir en perfekt kombinasjon mellom det gode gamle og det nye moderne.


Husk! Det er veldig mange store og små arrangementer fremover, følg med på Hortenlove sin hjemmeside og ikke gå glipp av noe.

Tilbake
Hva skjer ?