Kafé Lille Grethe

Kafé Lille Grethe er åpen for alle og holder til på Horten aktivitetssenter. Åpningstider er kl. 10-15 på hverdager.


I vår trivelige kafé kan du slappe av med god mat eller bare en kopp kaffe. Vi har dagens aviser til utlån. Når være tillater det, kan du nyte sola på den trivelige uteplassen vår.Lunsjmenyen vår består av smørbrød, rundstykker, croissanter, vafler og kaker. Middag serveres fra kl. 13.30-14.30, og hver dag har vi to retter å velge mellom.


Det er muligheter for å forhåndsbestille lunsj hos oss et par dager i forveien hvis man er en vennegjeng på 4-10 personer som ønsker å ha suppe, salat eller smørbrød.Vi tilbyr også en variert cateringmeny bestående av både smakfulle snitter/smørbrød, delikate rundstykker, kaker, gryteretter, koldtbord og thai-retter.


Maten bestilles og hentes hos oss (mandag-fredag) dersom du skal ha selskap hjemme, eller vi kan gjøre det klart til du skal ha selskap i våre lokaler.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om meny.Link: https://www.facebook.com/hortenaktivitetssenter/Tilbake