Foto: Hortenlove

Foto: Hortenlove

Har dere sett det nye verket?

Gatekunstneren Martin Whatson har kommet til Horten, og lager et  kunstverk på havna. Verket skal stå ferdig i dag, og skal være en del av en internasjonal kampanje! Se film:


Verket er den del av en kampanje for Visit Osloregionen, hvor Horten er plukket ut til å være vestfolds representant.Kunstverket skal synliggjøre den sterke kulturarven fra vikingtiden Horten og Vestfold besitter i form av et vikingskip. Whatsons bilder har en umiskjennelig estetisk kombinasjon av abstrakt bevegelse med figurative stenciler - dette er også utgangspunktet for dette verket. I verket ser vi langsiden på et vikingskip omgitt av Whatsons fargerike og urbane grafitti-uttrykk, som utformer selve seilet på skipet.


© Hortenlove - Pumpehuset i ny drakt.© Hortenlove - Det ferdige kunstverket!


Tilbake