Verdensledende på manøverhendler og joysticks!

I dag er Lilaas AS en av verdensledende design og ingeniørfirma av høykvalitets maritime manøverhendler, joysticks, inkludert nødvendig styringselektronikk.

Annonse

Lilaas AS ble etablert i Horten som Lilaas Fin-Mekaniske AS, i 1961 av Jan Lilaas


I dag er Lilaas AS en av verdensledende design og ingeniørfirma av høykvalitets maritime manøverhendler, joysticks, inkludert nødvendig styringselektronikk. I tillegg produserer Lilaas presisjonsmekanikk til applikasjoner som brukes over og under vann, på sykehus / laboratorier, i rom, satellitt, forsvar, elektronisk og generell industri.
"Vår fabrikk bruker toppmoderne CNC-styrte maskinverktøy, med integrert CAD / CAM. Vi er stolte av at våre produkter produseres i våre moderne lokaler i Kongeveien 75. Lilaas AS er sertifisert under ISO 9001: 2015 (IQNet) og våre produkter til det maritime markedet er sertifisert av DNV-GL."

Vil du vite mer? Besøk www.lilaas.no

Tilbake
Hva skjer ?