Butikkene flytter ut og vi fyller Hortens gater

Tradisjon tro går den store superlangdagen av stabelen for 47 år på rad til torsdag 4 juli. Bli med på folkefest og en dag med yrende liv i byen fra morgen til kveld!Se tilbakebilkksfilmen fra ifjor og gled deg til årets Superlangdag i Horten!Stor handledag med muligheter for å handle lokalt.

Dette blir årets store handelsdag hvor det hele starter klokken 10.00 og holder på frem til midnatt. Hold av datoen, handle lokalt og ta med deg familie og venner fra alle kanter til Horten denne dagen hvor det er tilrettelagt for alle. Barn og barnefamilier har mye å glede seg til denne dagen, og det kan avsløres allerede nå at selveste Vennebyen fra den populære tv-serien kommer!


13.00 - Møt opp på Torget for musikk, sang, vennskap og lær nød-numrene med Apa, Ted og Elfie.

14.00 og 15.00 - Du kan også møte de tre nye rekruttene etter showet og kanskje forevige minnet med et bilde på "møt & hils"Deler av storgata og apotekergata stenges for alle butikkene flytter ut og holder åpent med spesialtilbud for akkurat denne dagen. Det gjøres stort for å løfte denne dagen til nye høyder og dette har vært planlagt allerede i mange måneder. Dette blir en dag med mange bra tilbud, underholdning og topp stemning! Byen vil bugne av salgsboder, fristelser og tilbud. Det vil bli en dag for hele familien du ikke vil være foruten.


Følg med på Horten Næringsforum sin facebookside for kommende informasjon, tilbud og program for dagen. Det er i Horten det skjer!

Tilbake