Noe alle kan bli med på!

Om du bestemmer deg for å kaste deg ut i det og delta så vil det kanskje være et mål som får deg litt ut av komfortsonen til å begynne med, og det er en bra ting. Det er nemlig når vi beveger oss litt utenfor våre daglige vaner at vi vokser og utvikler oss.


Horten Bytri er et idrettsarrangement tilrettelagt for den vanlige mosjonist. Dette er et idrettsarrangement spesielt tilrettelagt for den vanlige mosjonisten og du kan delta i sprindistansen hvor du svømmer, sykler og løper rundt flotte Karljohansvern på Horten.


Horten Bytri går av stabelen den 22. juni 2019 på Karljohansvern i Horten som passer for alle mellom 16 og 90 år. Dette er et idrettsarrangement spesielt tilrettelagt for den vanlige mosjonist. For å lykkes med å opprettholde jevnlig trening kan et konkret mål være tingen og dette gir deg en liten utfordring, som du fint vil mestre dersom du har et lite treningsgrunnlag i bunnen. Start og mål er ved grillplassen i Hortensskogen, skiftesonen er ved målområdet. Distansene er 500m svømming, før du hopper på sykkelen og sykler rundt på Karljohansvern på både asfalt, grus og sand og brostein. Løpedelen er en del av den kjente kanaljoggen-løypa i Hortensskogen. Bli med!


 Feirer 10 års jubileum!


Horten Kammermusikkfest er en internasjonal musikk-festival som arrangeres årlig i Horten og feirer i år 10 års jubileum! Festivalen ble arrangert for første gang i 2009 av kunstnerisk leder Kari Ravnan. Kammermusikkfesten skal presentere høy kunstnerisk kvalitet med fokus på de intime møtene mellom musikere og publikum, samt bygge interesse for- og glede over klassisk musikk i Horten og resten av Norge. Det er som mål å kombinere høyt kunstnerisk og faglig nivå, med en lokal tilhørighet, kunstmusikkformidling og kunnskapsutveksling. Festivalen finner sted på Gamlehorten Gjestegård og varer over fem dager (19 Juni -23 Juni)


Horten kammermusikkfest skal ha et kunstmusikktilbud som setter Horten på kartet og skal være et varemerke for kommunen. Dette gjøres ved å fremme festivalens profilerte merkevare, øke antall konserter og bygge opp under Hortens profil. Det skal fremme interessen for kunstmusikk hos barn og unge, samt øke interessen for musikkutøvelse hos barn. Ta med deg venner og familie for å feire kammermusikken.


Les mer om helgens festival.Dette blir en sommerkveld i perfekte omgivelser


Tufte Gård inviterer til Åpen fest i lavvoen! Det blir en sommerfest med lek og moro, god mat og drikke og musikk.

Er dere en liten bedrift som har lyst på en morsom kveld sammen med andre eller kanskje du og noen venner har lyst å bli kjent med andre å ha en kveld i festlig lag så anbefales det å komme på sommerfesten 22. Juni kl 19.00


Det blir en kveld med Bobler fra Vestfold, Morsomme lag- aktiviteter ute, nydelig sommerbuffet, Musikk og dans! Baren holder åpent til kl. 02.00 og aldersgrensen er 18 år. Dette blir en sommerkveld i perfekte omgivelser, været er med og det blir en fantastisk stemning. Vi håper så mange som mulig kommer! Det er fortsatt mye mer som skjer i helgen, følg med og gå ikke glipp av flere spennende tilbud i Horten!


Tilbake
Hva skjer ?