Førfest på Lace denne helgen!

Lace har vært heldige å fått med en av Norges mest fremadstormende hip hop artister. Hele Hortens Larsiveli! Nå til helgen braker det løs med førfest på en av Hortens fineste og nyeste utested. Det varmes opp på ordentlig måte før verven festivalen sparkes i gang allerede til helgen neste uke. 


Verven førfest og båndpåsett på Lace

Det er også en glede å få med Legacy som er litt ferskere i gamet men som allerede har markert seg i Horten. Gøy å se at rock fremdeles dyrkes blant up and coming band. Caravan Joe er rett og slett en blues/soul artist fra nabobyen Tønsberg som har spilt på Verven tidligere og har en evne til å sette den rette stemningen live. Båndpåsett med livemusikk i bakgrunnen og noe kaldt å drikke bør ikke være å forakte. Lace er stedet å være til lørdag 8. Juni!Sommerteltet i bakgården på Bluesn

Weekend festival i bakgården på Blues`n med flere band fredag og lørdag!

Borvik Country band, Knut Roppestad og Rambling Rodgers, Finstad & friends, Band-it, High hopes ( pink floyd tribute band ) ++

Dørene åpnes kl 14.00 begge dager og det blir salg av mat. Kom til Bluesn denne helgen for sommerstemning!Treffpunkt for 7.-10. klassinger

Dette er samarbeid mellom Dennorske kirke, Inspire-kirken og Arken. I løpet av denne våren kommer vitil å bake, ha TV-spill, lage en trådløs høyttaler og grille påstranda! Det blir bl.a. lek, brettspill, airhockey,biljard, prat og vi hører om Gud og Jesus. Ungdommene kan komme med ønsker for hva Treffpunkt skal inneholde.  Vi ønsker oss gjerne flere voksne, og ungdommer (16 år og oppover) som vil være med som ledere. Kom som du er for en hyggelig dag med flere på din egen alder.Guidet tur på Karljohansvern


 

I juni, juli og august er det gratis guidet tur på søndager. Delta på en av våre rusleturer med guide og få et godt innblikk i Karljohansverns historie.

Turen starter klokken 13.00 på Sykehusparkeringen, ved det store info-skiltet ved grusparkeringen utenfor Kulturverftet og museene. Turen er gratis og tar ca. 1,5 time. Turene avsluttes på Garasjetorget. Disse faste guidede turene på Karljohansvern er gratis i sommer. Norsk- eller engelskspråklig guide kan bestilles for private grupper. Velkommen til idylliske Karljohansvern denne helgen!


 


Galleri Ask på Åsgårdstrand


Jacek Karlowicz har en master fra Kunstakademiet i Warszawa. Ellen Rishovd Karlowicz er utdannet ved malerlinjen på Statens Kunstakademi i Oslo og kunstakademiet i Warszawa. Begge bor og arbeider på Veierland og i Goldap i Polen. Denne utstillingen varer fra lørdag 8. juni – 30. juni denne sommeren. Dette er noe du ikke vil gå glipp av, velkommen til en flott dag på Åsgårdstrand med en spenndene utstilling som er skjelden å se!Vi i Horten har mange arrangementer denne sommeren. Alt fra mindre guidet turer, utstillinger og treff til store konserter, langdager og festivaler! Er det et sted du ikke vil kjede deg i sommer så er Horten stedet hvor det meste skjer. Vi ønsker dere alle en fortsatt fin uke og ikke minst en ekstra bra helg.


Tilbake