Illustratør: Anders Kaardahl

Illustratør: Anders Kaardahl

«Harru kontroll på talla? »

Vår jobb er å hjelpe deg med å sove godt om natta, slik at du ikke «sparker av deg dyna» med bekymring for overholdelse av frister fra offentlige myndigheter.


ANNONSE

40 år med erfaring!

Kunnskapshuset BDT Viken har sørget for «kontroll på talla» i snart 40 år og det hele startet med en annonse i Gjengangeren sommeren 1979:Fra da til nå har selskapet vokst i både antall ansatte og lokasjoner. Kunnskapshuset BDT Viken har bredt seg utover «indre Oslofjord», og befinner seg i Oslo, Tønsberg, Moss, Halden og Horten. Her jobber 82 dedikerte tallknusere for å ta kontrollen over talla, talla dine.

Så hva GJØR vi da?

Illustratør: Anders Kaardahl

Vår jobb er å hjelpe deg med å sove godt om natta, slik at du ikke «sparker av deg dyna» med bekymring blant annet for overholdelse av mva-frister, rapportering til Brønnøysund og innlevering av skattemeldingen til Skatteetaten. Vi er en totalleverandør av både regnskap-, revisjon- og rådgivningstjenester og har kompetansen og lidenskapen til å hjelpe deg og ditt selskap med å lykkes, se våre tjenester https://www.bdtviken.no/tjenester


Velkommen til våre lokaler i Vestre Braarudgt 2.

 

Kunnskapshuset BDT Viken

«Made in Horten»

#RegnskapOgRevisjonLove

Tilbake
Hva skjer ?