Hva skjer på Karljohansvern?

Vi tenner rakettene og tilbyr musikalske opplevelser i ypperste klasse. Årets vokalister Nordic Tenors og Sol Heilo danner sammen med konferansier Thomas Numme og Kongelige Norske Marines Musikkorps den offensive styrken under den to timer lange konserten fram mot fyrverkeriet ved midnatt.


Fyrverkerikonserten

Det er bare å glede seg!

Fyrverkerikonserten arrangeres i 2019 for 28. gang og er dermed Vestfolds lengstlevende utendørskonsert. Moroa finner sted på vakre Vollen på Karljohansvern i Horten og er et samarbeid mellom Marinemusikken og Horten kommune.

Og skulle du være i tvil: Atmosfæren blir stemningsfull, opplevelsen spektakulær.

Ikke minst er det fantastisk morsomt at Adrian Lillebø Mortensen på 11år fra Horten er xylofonsolist.

Praktisk info

-Dørene og restaurantteltet åpner kl. 18.00 og det blir salg av drikke og utsøkt grillmat
-Det blir livemusikk med The Sloppy Jazz Newbies.

-Selve konserten starter kl. 22.00

-Ta med deg stol eller teppe, og sett deg der du måtte ønske.
-Medbragt drikke er ikke tillatt. 

-Barn under 12 år kommer gratis inn i følge med voksen.


Kjøp billetter"Skatten på Sjørøverøya" Premiere!Det er med stor glede vi inviterer til dramatiseringen av den klassiske boka "Skatten på Sjørøverøya". Vi reiser tilbake i tid og møter de to søsknene Emma og Jim som jobber på vertshuset i Bristol. En mystisk sjørøverkaptein ved navn Billy Bones dukker plutselig opp en kveld og bestiller et rom for natten. Han har med seg en kiste som han vokter med sitt liv. Nok en pirat ankommer vertshuset denne kvelden. Han kommer for å overlevere Det sorte merket - noe som markerer undergangen til kaptein Billy Bones. Emma og Jim rekker akkurat å ta ut noe fra kisten som ser ut til å være et skattekart, før piratene kommer. Nå starter en strabasiøs jakt etter Skatten på Sjørøverøya! Minimasken gjør seg klar for nye tokt, og ønsker hjertelig velkommen til sommerens store barne- og familieforestilling i Hortensskogen!


Velkommen til sommerens store barne- og familieforestilling med Minimasken! Premieredagen er Torsdag 27. Juni kl. 18.00


Kjøp billetter


Midgard sommerskole 2019

Vikingene var modige, eventyrlystne og kreative mennesker, og på sommerskolen utforsker og lærer vi om deres skikker, hverdagsliv og kamper på en spennende og lærerik måte. I løpet av fem dager skal barna være arkeologer og grave i ekte funnjord, prøve mange håndverksteknikker, leke vikingleker, smake på vikingmat og bli kjent med vikingfunn fra Borre. Aktivitetene vil foregå på senteret, på vikinglekeplassen, i Borreparken og i Gildehallen.

Lederne for sommerskolen har relevante utdanninger, erfaring med arbeid med barn, samt godkjente førstehjelpskurs.

Sommerskolen er for deg mellom 8 og 10 år, og er et heldagstilbud. Her får du være kreativ, sosial og i fysisk aktivitet!


https://vestfoldmuseene.no/midgard-vikingsenter/Følg med på hva som skjer i Horten Kommune denne sommeren på Hortenlove sin kalender.

Tilbake
Hva skjer ?