Vervenfestivalen - Norges hyggeligste festival!

Bli med på årets beste fest! En solfylt helg med fantastiske artister, god mat og drikke, og perfekt sommerstemning med venner. Dette blir en helg du ikke vil glemme med det første!


Vervenfestivalen er en musikkfestival som holdes på Karljohansvern i Horten. Festivalen ble arrangert for første gang i 2013 og har siden bare vært en ren suksess! Vervenfestivalen har tatt navnet etter Horten Verft - "Verven" på folkemunne og dette er et navn vi i Horten er stolte av. Det er ikke av ingen grunn at Vervenfestivalen sitt slagord er: "Norges hyggeligste festival" for i år er det en rekke norske artister som skal opptre og underholde deg til helgen. Sjekk ut helgens program.


Det braker løs allerede nå til fredag, dørene åpner kl. 14.00 til en helg fullspekket med musikk, mat, fint vær og hyggelige mennesker på det vakreste festivalområdet. Her kan du vasse i vannet mens du hører på god musikk og lukter lukten av grill. Det er også ingen aldersgrense og alle barn under 14 år kommer inn gratis på festivalen men må ut etter 20.00 begge dager.
Julie Bergan setter i gang på fredag kl. 22.00  


Chopinaften

Den unge, polske pianisten Dominik Wizjan gir solokonsert i Horten på Stallen Galleri & Café. Han er en svært talentfull pianist og en musiker med en naturlig teknikk forankret i den polske pianotradisjonen. Med en raffinert forståelse av musikalske stiler, karakterer og uttrykk i musikken til spesielt romantiske komponister som Chopin og Schumann, får han musikken til å danse og synge med en naturlig balanse mellom form og innhold. Dette blir en helaften som vil gi deg en opplevelse av de skjeldne og gåsehudgaranti.

 


Den unge pianisten Dominik Wizjan


Sommerkonsert i Åsgårdstrand

Vakker sommerkonsert med Ra Sanglag og Hals Sangkor som synger sommeren inn. En koselig konsert for både store og små!Dåpsfestival

Til helgen arrangeres det Dåpsfestival i Horten. Har du vurdert dåp for ditt barn? Alle barn kan bli døpt, uavhengig av alder.

Velkommen til dåpsfestival 15. og 16. juni! Dåpen knytter oss til noe som er større enn oss selv og er et fantastisk symbol.


Quizkveld på Bluesn

Fredag 14. Juni kl. 20.00 arrangeres det Quizkveld på Bluesn i Horten. Dette kan bli en ordentlig stemningskveld med mye engasjement og konkurranse med en stor bonus- For du kan vinne hele 1000kr!

Husk å ta med smarttelefon eller nettbrett for å delta. Ta også med vennegjengen og hjernen for mye moro og en sjangse til å vinne. Nok en helg med mange arrangementer og ikke minst den store Vervenfestivalen vi så lenge har ventet på! Det er i Horten det skjer, og her har du flere alternativer for hva du kan gjøre til helgen enten du er eldre eller ugn. Se hvilke fler arrangementer som skjer til helgen.


Ha en fantastisk helg!

Tilbake