Vi har alle en lidenskap

Er det noe du brenner for eller ønsker å bruke fritiden på? Fritidstilbudet i Horten er bredt, og vi har samlet sammen tre eksempler av mange tilbud. Det du har lidenskap for, er du sannsynligvis ikke alene om i Horten hvor vi har flere klubber, foreninger og lag som ønsker flere på laget.


Horten Roklubb

Horten Roklubb har fostret flere topproere på junior- og seniornivå og har hatt deltagere i alle VM og OL siden 1974. Beliggende midt i hjertet av Horten Indre Havn har vi de beste forutsetninger for å drive med rosport. Deres filosofi bygger på at all idrettslig aktivitet skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet. De er opptatt av at samhold og miljø skal være forenelig med idrettsprestasjoner på topp nivå. Roing er en idrett som passer for mange og er en treningsform hvor du både trener styrke, utholdenhet og teknikk. Se nettsiden for mer informasjon.Boksing og Kickboxing i Horten

Velkommen til boksing og kickboxing i Horten. Dette er en gym med fokus på trivsel, inkludering og sportslig utvikling. Horten Sportsklubb ble stiftet 2009 av lokale ildsjeler med ønske om å skape et godt miljø for alle som ønsker å drive med kickboxing og boksing. Inkluderende - Respektfulle - Positive - Engasjerende. Klubben er i dag ca 100 medlemmer, hvorav den største delen er mosjonister som ønsker å komme i form og være del av et trivelig miljø. Utenom treningen er det stadig sosiale aktiviteter, treningssamlinger mm.
Alle nye medlemmer får et introduksjonskurs hvor du lærer grunnleggende teknikk og hvordan du kan benytte utstyret i klubben slik at du kan benytte deg av lokalene også utenom de vanlige treningstidene. Det gis en innføring i reglement både i og utenfor klubben. Meld deg inn i klubben, og du vil garantert komme i form i løpet av kort tid. I tillegg til organiserte treninger kan du bruke lokalene når du måtte ønske med egen nøkkel. Se nettsiden for mer informasjon.


OK Horten- Orientering 

Har du eller noen du kjenner lyst til å prøve orientering. I Horten er det mulig å møte opp på treningsløp og få veiledning og opplæring samt kunne løpe en orienteringsløyper tilpasset dine ferdigheter. Du vil alltid finne opplegg både for nybegynnere, litt erfarne og for de med mer kunnskap. Vi hjelper deg hvis du trenger veiledning. Om du ikke har lyst til å løpe, så husk at det er du som styrer tempoet. Ikke alle kan vinne, men alle kan ha det gøy! Har du eller noen du kjenner lyst til å prøve orientering, enten om du aldri har prøvd før eller om du ønsker å komme i gang igjen er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. De foregår litt forskjellige steder rundt om i Horten og Tønsberg distriktet. Se nettsiden for mer informasjon.
Tilhørighet er en viktig del for vår eksistens og derfor tror vi også det er den viktigeste grunnen til at noen melder seg inn i en forening, klubb eller et lag. For å kommunisere med andre i samme situasjon, livssyn eller med samme interesse. Bli en del av et lag eller opplev gleden av å gjøre noe du brenner for - ukentlig. I Horten er det veldig mange foreninger, og vi ønsker å hjelpe med å finne noe som passer for deg.


Se hvilke aktiviteter det er i Horten og følg med fremover hvor vi vil poste eksempler av foreninger eller klubber du kan bli en del av. 

Tilbake