10 ledige jobber i August

Det utlyses alt fra ekstrahjelp og deltidsstillinger til utviklere og avdelingsansvarlige. Se flere av stillingene som er utlyst her i Horten for måneden August!


*Oppdatering

I tillegg til de 10 stillingene nevnt i denne artikkelen har Horten Kommune utlyst stilling som Lønningssjef. 

HR-seksjonen søker erfaren lønningssjef i 100 % stilling.Lønnsenheten har 6 medarbeidere som betjener hele kommunen med ca 3000 ansatte, politikere, støttekontakter, beredskapshjem mm. HR-seksjonen består av i alt 12 medarbeidere. Ledere og ansatte i Horten kommune bruker selvbetjening og elektroniske lønnsmeldinger i HR-systemet UBW (Agresso).  Stillingen rapporterer til HR-sjef. 


Ekstrahjelp 


POWER Horten søker Motivert Superselger med MOT, GLEDE og BEGEISTRING! Din hovedavdeling vil være Tele og Data, men du vil også selge på andre avdelinger i butikken. Tele og Data er en veldig spennende avdeling med høyt tempo og stadig ny teknologi. Du må være over 18 år for å søke på denne stillingen.


Hos oss handler det om å bli sett, men også om å få andre til å se deg. Vi vet at det er avgjørende for alle medarbeidere – uansett stilling – at de er informerte, har den kunnskapen de trenger i sitt daglige arbeid, blir involverte og fulgt opp og får konstruktive tilbakemeldinger.


Søk på stillingen.

Hjemmeside
Produksjonselektroniker


VI søker deg som ønsker å jobbe med innenfor elektronikkproduksjon i Horten. Du jobber nøyaktig og strukturert. Du har lyst til å jobbe med montasje av elektroniske komponenter! Du vil som produksjonsmedarbeider få ansvarsområder som omfatter montering, grunnleggende testing, pakking og frakt av produkter.
Det er en fordel om du har erfaring fra elektronikkproduksjon, produksjonselektroniker eller elektromontasje, men ikke et krav. Det er derimot viktig at du synes det spennende å jobbe med å sammenstille, teste og fikse småkomponenter.


Søk på stillingen.

Hjemmeside 


Energiansvarlig


I Forsvarsbygg region Viken er det en ledig stilling som Energiansvarlig. Fag og prosjekt er overordnet avdeling og har ansvaret for ivaretagelse av eierrelaterte forpliktelser og forvaltningsoppgaver. Energiansvarlig er regionens faglige kontaktledd overfor brukere og Forsvarsbygg Eiendomsforvaltning med hensyn til energioptimalisering.


Søk på stillingen.

Hjemmeside


Elektriker


Ønsker du en spennende og variert jobb i et fremtidsrettet selskap i vekst?Vi utfører nyinstallasjon, service og vedlikehold på bolig, leiligheter, industri og næringsbygg.Er du glad i faget ditt og ønsker en stilling i et solid selskap med lang fartstid? Da kan Gecom være rett arbeidsgiver for deg!


Som Elektriker i Gecom får du frihet under ansvar og du vil være vårt ansikt utad. Vi trenger deg som trives best med å være på farten mellom forskjellige kunder, og være med å påvirke din egen arbeidsdag. Du vil utføre arbeidsoppgaver som innebærer montering av produkter, systemer og løsninger på prosjekt eller serviceoppdrag.


Søk på stillingen.

HjemmesideSalgsdirektør nasjonalt og internasjonalt


Vi søker salgsdirektør til Scanmar AS, stillingen rapporterer til Adm. dir. i Scantech Industrier AS, og rollen utgjør en del av Scantech Industriers ledergruppe.
Ansvar for å styre og lede salgsorganisasjonen i Scanmar. Utvikle og iverksette salgsstrategi, samt definere salgsmål og måleparametre basert på overordnede målsetninger og prioriteringer. Bygge kommersiell kultur, skape motivasjon og bidra til at hele organisasjonen blir mer fremoverlent er noe av hva denne jobben krever.


Søk på stillingen.

HjemmesideMedarbeider HELTID Circle K


Livet på stasjonen er travelt døgnet rundt, men vi tror at du vil syntes det er sosialt og morsomt også. Sammen med gode kollegaer vil du ha mange varierte oppgaver, få nye utfordringer samtidig som du har det gøy med kollegaer og kunder. Som takk for ditt engasjement og for at du gjør hverdagen for våre kunder enklere, gir vi deg ansvar og verdifull arbeidserfaring som vil hjelpe deg videre i din karriere, både innenfor og utenfor Circle K.


Søk på stillingen.

Hjemmeside


Medarbeider DELTID Circle K


Vi søker matglade, engasjerte, vennlige og serviceinnstilte medarbeidere som vil få ansvaret for å tilby og servere kundene våre god og sunn mat i et hyggelig miljø. Hvis du har erfaring fra kjøkken, serveringsbransjen eller annet serviceyrke setter vi pris på det, men det er ikke den viktigste faktoren. Vi er på utkikk etter personer som er motiverte, utadvendte og salgsorienterte. Men, det viktigste er at du bryr deg; med et smil og litt ekstra oppmerksomhet. Vi kan lære deg alt det andre!Søk på stillingen.

HjemmesideAvdelingsingeniør - Divisjon for Vedlikehold


Vil du bidra i kvalitets- og HMS arbeidet ved Forsvarets logistikkorganisasjon?


Forsvarets Logistikkorganisasjon Vedlikehold Horten er nå på jakt etter deg som er interessert i kvalitets- og HMS arbeid, og som har lyst til å utvikle avdelingens kvalitetssystem.Har du relevant utdanning og erfaring, er det kanskje du som blir vår nye avdelingsingeniør?Vi er 50 ansatte ved verkstedet i Horten, og hos oss vil du bli en del av et godt arbeidsmiljø. Vårt verksted har kompetanse innen utvikling, produksjon og implementering for hele Forsvaret.


Søk på stillingen.

HjemmesideTechnical Designer


Vi søker deg som kan bidra med å lage kundetilpasset design i salgsfasen.Hovedansvarsområde vil være kundetilpasset design av trykksensorer og lastsensorer til olje- og gassindustrien. Stillingen er organisert innenfor vår salgssavdeling, og rettet mot våre ScanSense produkter.Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter i et lite, men faglig sterkt miljø som er hyggelig og uformelt. Som person er det viktig for oss at du er selvdreven, engasjert og har gode evner til å ta ansvar og jobbe i små tverrfaglige team hvor den enkeltes innsats er betydningsfull.


Søk på stillingen.

Hjemmeside


Seniorutviklere Backend

Vi trenger nå nye seniorutviklere i vårt team hvor vi ønsker god kunnskap om og erfaring. Det er ikke krav om kompetanse innen alle punktene, men mål om å opparbeide denne og ha gode evner til å ta til seg kunnskap.Vi ønsker personer som er faglig nysgjerrig, kan jobbe selvstendig og er interessert i å levere god kvalitet i tide. Må takle varierte oppgaver og like nye utfordringer.Integrasjonssystemer AS (iSYS) har siden 1997 utviklet og levert programvare for integrasjon, handel, industri, lager og logistikk til det Skandinaviske bedriftsmarkedet, og har store og små kunder som feks Varner, Bama, Mestergull, ELKO osv.


Søk på stillingen.

Hjemmeside
Tilbake