10 ledige jobber i Juli

Et stort utvalg av flere forskjellige jobber er utlyst i Horten nå. Se listen, varsle venner og familie om de flere utlyste stillingene for Juli. Dette er perfekt for deg som er på utkikk etter ny jobb i Horten!


Vikarer som personlig assistent

Hei! Jeg er en ung mann på 35 år som søker etter tilkallingsvikarer som personlig assistent. Er rullestolbruker, muskelsyk og trenger hjelp til det meste i dagliglivet. Bor i Horten (på Rørestrand) i egen leilighet, og har bil. Ellers er jeg en blid og hyggelig fyr som liker å dra på kino, se fotball, høre på musikk, se serier, spille data/ playstation og gå tur. Jeg liker å ha det ryddig rundt meg og er avhengig av god hygiene. Jeg trenger noen som kan jobbe i ukedager samt i helger, ferier og ved sykdom.Søk på stillingen.


Hjemmeside


Ny medeier og butikksjef

På sensommeren åpner Sport Outlet en ny butikk på Sjøsiden kjøpesenter i Horten . I den forbindelse søker vi etter en energisk, sporty og pliktoppfyllende butikksjef som også ønsker å være medeier i vår butikk. Som Medeier/butikksjef hos Sport Outlet tilbyr vi en selvstendig og utfordrende jobb i en spennende kjede som er i rask vekst. Du vil være ansvarlig for drift, resultat og personal. Du skal være motiverende, positiv og fremstå som et godt eksempel for dine medarbeidere.


Søk på stillingen.


Hjemmeside
Kundeservice og Salg

Nesco International AS tilbyr produkter innen helse og velvære. Vi har ulike nettbutikker i tillegg til vår kundeservice avdeling. Det legges stor vekt på å ha hyggelige medarbeidere til å utføre den beste kundeservicen.Selskapet har valgt å spesialisere seg i noen få utvalgte og gode produkter. Våre kunder består i alt fra store butikkjeder til forhandlere som fotterapeauter, hudpleiere, helsekostforretninger osv. som ønsker våre produkter inn i sitt utvalg.


Du er en utadvendt og sprudlende person som liker å være der det skjer og snakke med mennesker. Blid, serviceinnstilt, selvstendig og lærevillig er andre stikkord som beskriver deg. Du brenner for å skape fornøyde kunder og yte god service. Er du i tillegg imøtekommende og pliktoppfyllende er du den vi ser etter.Vi oppmuntrer alle aldre å søke, hos oss er alder ingen hindring!Søk på stillingen.


Hjemmeside


Gruppeleder til kretskort og OFM

Vi søker operativ gruppeleder til å lede kretskort/OFM avdelingen. Avdelingen består av en avansert maskinpark samt 12 medarbeidere. Vi ser etter deg som har vært i elektronikk bransjen noen år og er klar for nye utfordringer.


Mectro AS er en innovativ og serviceinnstilt produsent av elektronikk i Horten som har historie helt tilbake til etableringen i 1981. Kombinasjonen av dyktige medarbeidere, interesse for faget, moderne maskinpark og god fleksibilitet gjør oss til en god samarbeidspartner.


Søk på stillingen.


HjemmesideDet nasjonale fotomuseet søker fotograf

For å videreføre arbeidet med å ordne museets samling søker vi en ny medarbeider. Du vil arbeide med fotografering, digitalisering og registrering av museets samling og arbeid med den digitale utviklingen av samlingen. Registreringsarbeid kan påregnes i samarbeid med arkivar. Stillingen er 100%.

Museet ønsker en likeverdig fordeling mellom kjønnene og oppfordrer derfor menn til å søke.Søk på stillingen.


HjemmesideSelvstendig Elektromontør

Vi har flyttet inn i nyoppussede lokaler på Skoppum, kun 2 minutter fra E18, og ligger svært sentralt til for betjening av våre kunder i Vestfold og Telemark. Vi opplever stadig økende forespørsler og med flere store leilighet og bolig prosjekter i ordrebøkene kan vi tilby en variert hverdag med mye nyanlegg og noe serviceoppdrag. Hos oss vil rett person få mulighet til å ta ansvar for egne prosjekter. Vi er leverandør av smarthus systemer og har fokus på å levere moderne elektriske anlegg av høy kvalitet.Søk på stillingen.


Hjemmeside

Allsidig mekaniker med kompetanse

Fagbrev. Du må ha førerkort klasse B og det er en fordel med førerkort klasse C og DMå kunne skandinavisk språk og ha noe engelsk kunnskaper. For deg som fagperson kan CBA Fagformidling være en viktig aktør mot oppnåelse av egne mål og en spennende og fremtidsrettet karriere.CBA Fagformidling en landsdekkende bemanningsselskap med mer enn 300 ansatte. Vi har fagspesialist innen Bilfag, Bygg & Anlegg og Landbasert/Offshore relatert Industri til det norske markedet. En dominerende partner i bransjen på levering av faglig kvalifisert arbeidskraft til bilbransjen, bygge bransjen og industrien.


Søk på stillingen.


Hjemmeside


Akkvisisjonssjef region Syd

JM er i stadig vekst, og for å sikre oss de mest attraktive boligtomtene søker vi nå en kommersiell og fremoverlent Akkvisisjonssjef til vårt kontor i region Syd. Kontoret består av 50 dyktige medarbeidere og ligger på Sem utenfor Tønsberg. Herfra dekker vi JM-prosjekter i Vestfold og Buskerud. Stillingen rapporterer til Regiondirektør og du vil inngå i hans ledergruppe. Noen kvalifikasjoner du må ha er stor interesse for eiendomsmarkedet og et bredt kontaktnett i bransjen. God forståelse for boligutviklingsprosesser og høyere relevant utdannelse på masternivå eller tilsvarende Annen/kortere utdannelse kan være tilstrekkelig avhengig av erfaringsbakgrunn.


Søk på denne stillingen.


Hjemmeside


Service engineer for branndører og vinduer

Baggerød as leverer brannsikre (B15-A60- H120) dører og vinduer til skip og offshore.På grunn av en økende arbeidsmengde og nylig inngåtte service avtaler, så trenger vi flere medarbeidere til vår Lifecycle avdeling. Service og montering på skip og offshore installasjoner i inn- og utland.

Baggerød asproduserer høy kvalitets brannklasse dører og vinduer til maritime installasjoner. Fullt program av henglede dører, skyvedører og vinduer. Offshore, ship, windfarms etc.Søk på stillingen.


Hjemmeside


Salgsdirektør nasjonalt og internasjonalt

Vi søker salgsdirektør til Scanmar AS, stillingen rapporterer til Adm. dir. i Scantech Industrier AS, og rollen utgjør en del av Scantech Industriers ledergruppe. Noen av kvalifikasjonene du burde ha er høyere utdanning ingeniør/økonom på masternivå, relevant erfaring kan kompensere for dette kravet og internasjonal erfaring, fiskeri, maritim, shipping, offshore etc.

Scantech Industrier AS er privateid selskap og fungerer som organisatorisk overbygning for flere teknologiselskaper, deriblant Scanmar AS og Scansense AS. Scanmar er pionéren blant produsenter av fangstkontroll-systemer. Vår målsetning er å tilby kommersielle fiskere utstyr som gir økt effektivitet og økonomisk gevinst.


Søk på stillingen.


HjemmesideTilbake
Hva skjer ?