Bli servert vafler, kaffe og kake ute i frisk luft? - JA TAKK!

Er du klar over at Sjømilitære Samfund har åpen uteservering hver dag hele juli?


Uteserveringen er åpen!

Sjømiltære Samfund har meldt at de har uteservering hele Juli på sin Facebook side. En av de bedre måtene å oppleve litt #Hortenlove er å besøke dette flotte stedet en sommerdag. Aldri hørt om Sjømilitære Samfund før? Les mer her


Sjekk menyen:


Om Sjømilitære Samfund

Sjømilitære Samfund er den gamle offiserklubben på Karljohansvern, oppført i 1883. Bygningen har vært i foreningen Sjømilitære Samfunds eie siden den ble oppført i 1883 og frem til 1.1.2017. Da ble den gitt som egenkapital inn i Stiftelsen Sjømilitære Samfund Kulturarv.Bygningen er siden 2004 drevet av SMS Hotelldrift AS ved vertskap Torill og Stig Thorsen.Hotellet har i dag 47 hotellrom i tillegg til restaurant Spisesalen . Vi har flere saler og stuer for små og store selskaper.All mat produseres på huset og vi er stolte over hva vi leverer.

Tilbake