Nå kommer hun til Horten!

Hun er blitt sammenlignet med storheter som Marilyn Monroe, Edith Piaf og Peggy Lee, og omtales som like mye musiker og poet, som historieforteller.


Hilde Louise Asbjørnsen

Fredag 26. juli er det duket for en stemningsfull og groovy konsert i Åsgårdstrand når Hilde Louise Asbjørnsen gjester Raadhusamfiet! Hilde Louise Asbjørnsen er en kvinne med mange talenter; hun er jazzvokalist, låtskriver, skuespiller og kabaret-artist med flere store musikal-roller bak seg. Men aller nærmest i hjertet ligger musikken, noe som over tiden har resultert i 10 album, og nå snart er hun klar med sitt 11 solo-album.Under konserten på Raadhusamfiet presenteres en miks av Asbjørnsens siste plater i herlig samspill med hennes håndplukkede band; Hilde Louise Orchestra, og smakebiter fra det kommende albumet. Men aller nærmest i hjertet ligger musikken, noe som over tiden har resultert i 10 album, og nå snart er hun klar med sitt 11 solo-album.


Kjøp billetter.


Minor Majority trio

Det er svært sjelden at Minor Majority gjør konserter i trioformatet, så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid. Minor Majority, popgruppen bak hits som: «Dancing in the backyard», «Come back to me», «She Gave me Away», «(In That) Premature Way» og ikke minst «Supergirl». Låtene er de samme som med fullt band, men arrangementene og låtutvalget kan variere en del fra bandformatet, noe som gjør dette til en annerledes og unik konsertopplevelse.Visst får vi høre hitlåtene, men kanskje får vi også høre låter som bandet ikke gjør til vanlig. Låtene er de samme som med fullt band, men arrangementene og låtutvalget kan variere en del fra bandformatet, noe som gjør dette til en annerledes og unik konsertopplevelse.


Velkommen til Raadhuset i Åsgårdstrand nå til lørdag 27. Juli. Dørene åpner 20.00!


Kjøp billetter.

Unni Wilhelmsen

Kreativ, låtskrivende gitarist og kunstnersjel med glimt i øyet. Unni Wilhelmsen reiser konstant rundt på oppdagelsesferd i Norge med sine gitarer og selvskrevne låter. Gjennom oppunder 3000 konserter og 8 plateutgivelser, har hun gjort det meste og samarbeidet med de fleste, men det er fremdeles intimformatet hun trives best i. Hun spiller helst på de trangeste, små stedene, hvor hun kan se ansiktene til hver og en blant publikum. I tillegg til tekstene og musikken, får man gjerne høre historiene bak eller anekdoter om tilblivelsen.Da Unni i 1996 slo igjennom med debutalbumet To Whom it May Concern, ble hun en viktig formidler av en sjanger som tidligere hadde vært nærmest urørt i platesammenheng i Norge, en sjanger som i dag har fått bredt fotfeste i norsk populærmusikk.


Velkommen til Raadhuset i Åsgårdstrand nå til torsdag 25. Juli. Dørene åpner 20.00!


Kjøp billetter.

Tilbake