Flere konserter denne helgen

Dette blir en kveld med musikalsk balsam for sjelen, og en hårtopp i fri dressur. Og mange, mange tangenter. Denne helgen blir en helg fullt av musikk og sang i Horten. Skal du?
Louis Jacoby og Lars Martin Myhre

19.07.19 kl. 21.00

Duoen Lars Martin Myhre og Louis Jacoby vender stadig tilbake for å underholde oss. Det er sjette sommeren på rad Lars Martin og Louis står sammen på utescenen i Raadhusamfiet, en tradisjon som har vist seg å bli en stor suksess.Louis og Lars Martin fyller sine konserter med tull og tøys og moro i skjønn forening med en smule alvor og vakre viser. Som alltid stiller de med nye viser i tillegg til sine klassikere som publikum ikke vil være foruten. Ingen sommer uten disse gutta!Kjøp billetter


Konsert med Vidar Johnsen

20.07.19 kl. 21.00

Konsert med Vidar Johnsen! Dørene åpner kl. 20.00.Enkel uteservering.

Vidar Johnsen slo igjennom allerede som 15-åring i 1986 og har siden den gang bidratt som låtskriver og vokalist på nærmere 30 album som samlet har solgt rundt 600 000 plater i Norge.Nå står Vidar fjellstøtt på egne ben, og på konserten får vi høre hans egen låter samt sanger fra tiden i VAMP og fra hans samarbeid med Peter Nordberg. På denne konserten har Vidar med seg VAMP-gitarist gjennom 25 år, Torbjørn Økland. Velkommen til konsert!


Kjøp billetter


Beady Belle

21.07.19 kl. 21.00

Liveopptredenen til Beady Belle er kjent for sin nerve og temperatur. Beady Belle har siden tidlig 2000-tallspilt i store deler av verden - i over 160 byer i 28 land. To Beady Belle konserter er aldri like. Live-uttrykket er eksplosivt og rått, samtidig som det er nært og skjørt - og med grooven solid plantet i kjernen av det hele. Og kronen på verket er som alltid Beady Belles fløyelsmyke stemme som snor seg lekende lett, men med rivende nerve og tilstedeværelse.Beady Belles sterke og fengende låter blir fremført av et samspilt band, ledet av en ubestridt frontfigur.Beady Belle har variert sine liveband fra år til år. Men hver musiker er håndplukket fra øverste hylle. Bandet består av anerkjente musikere som alle er virtuoser med en tydelig signatur i spillet sitt.


Beady Belles sterke og fengende låter blir fremført av et samspilt band, ledet av en ubestridt frontfigur.Beady Belle har variert sine liveband fra år til år. Men hver musiker er håndplukket fra øverste hylle. Bandet består av anerkjente musikere som alle er virtuoser med en tydelig signatur i spillet sitt.


Kjøp billetterDet er også Vikingsommer og mye mer som skjer i helgen, følg med og gå ikke glipp av flere tilbud i Horten!

Tilbake