Hva er egentlig DNT Horten?

Et spennende og inkluderende turtilbud for alle, uansett interesser, alder og form. Gjennom et mangfold av turer, aktiviteter, stier og hytter gir vi deg naturopplevelser for livet.


DNT Horten - Turistforeningen

Turgrupper, kajakk, barnas turlag, DNT ung og mange andre aktiviteter er noe hva Den Norske Turistforeningen i Horten har å by på. Nå i sommer er det full kalender, et dryss av aktiviteter og turer som allerede har rullet i gang. DNT Horten er en selvstendig medlemsforening tilknyttet Den Norske Turistforening og har pr april 2017 nesten 1400 medlemmer!

 

"Vi arrangerer spennende turer og aktiviteter for barn og barnefamilier som på denne måten blir kjent med andre som også er glade i år være på tur. Vi har av og til natursti som motivasjon for å komme til et mål, og kanskje lære både små og store at det er selve turen som er målet"- er noe av hva de skriver på nettsiden sin.Camilla Horten 


Barnas turlag på tur til Varnestangen

Nå i Juni var det til sammen 12 barn stilte opp både på føtter og sykkel og ruslet fram til Varnestangen. På den 2 kilometer lange turen gjaldt det å svare 12 naturstispørsmål. Da de kom til mål var det bål og barna kunne nyte den fine naturen med grillet pølse. Alle som deltok på naturstien fikk en liten premie og gikk fornøyd hjem.Dette er et eksempel av mange fine turer DNT Horten arrangerer i løpet av året for små og store. Se også "Fellestur med Borre Jeger og Fiskerlag"


Kajakkgruppe


Hos DNT Horten kajakk kan nyte enkelt friluftsliv i en kajakk sammen med andre. Vi arrangerer turer, sitter foran bålet, overnatter under stjernene, driver med bølgelek, padler blant hvitveisen» om våren, padler under solnedgangen eller deler erfaringer for å få mer kunnskap om padling og friluftsliv. DNT Horten Kajakk skal fungere som et treffpunkt for naturopplevelser på vannet, og er et inkluderende miljø der vi ønsker alle velkomne.Vi i Horten har mye  mer å by på enn de fleste kanskje tror, vi ønsker å hjelpe med å finne noe av så mye Horten har å by på. Alt fra aktiviteter og fritidstilbud til jobber, bosteder og mye annet Horten ønsker å fremme. Se kalenderen for hva som skjer i Horten til en hver tid.


Vi ønsker dere alle en god sommer her i Horten!
Tilbake