12 gode grunner til å oppleve noe i Horten denne Høsten

Selv om sommeren for mange er en favoritt årstid, står høsten nå for døren. Hva har vi å glede oss til?


Slutten av sommeren og høsten i Horten blir travel, vi har samlet noen høydepunkter.


Spennende arrangementer

Horten Mat & Ølfestival er en festival for hele familien hvor vi hyller de gode råvarene, søker de fantastiske smakene, og hvor både barn og vokse kan lære om mat. Det blir restauranter, foodtrucks, boder, kurs, konkurranser, musikk, underholdning , smaksprøver, aktiviteter for barn og mye mye mer. Herligheten finner sted på Karljohansvern 23. – 25. august.
23. Oktober er det tid for MADE IN HORTEN. Ta en tur innom. En messe som handler om innovasjon og kompetanse!Forestilling eller stand-up?

Er du glad i stand-up? 27. September kommer Terje Sporsem til Artelleriverkstedet. Terje er en av Norges mest drevne og allsidige stand-up-komikere og han kommer til Horten! Den 15. November kommer selveste Pernille Sørensen med sin solo-forestilling "Kultur".  Denne høsten har også Riksteateret to forestillinger i Horten. Jungelboken 17.September og Romeo og Julie 28. Oktober.En Høst full av musikalske tilbud.

Interresert i musikk? Da skjer det definitivt noe som passer deg i Horten denne høsten. Hva med en intimkonsert? Åge Sten Nilsen holder intimkonsert 9. November i år. Åge Steen Nilsen er en av Norges fremste artister. På intimkonserten med Åge blir det smakebiter fra hele hans register fra Queen til Wig wam og Åge som soloartist. Klarer du ikke vente til november med å gå på intimkonsert? Christel Alsos holder intimkonsert 5. Oktober.
Høsten i Horten kan også skilte med navn som Dagny på artelleriverkstedet 2. Oktober. Nordic Tenors kommer også til Horten den 13. September. For å ikke nevne Bjørn Eidsvåg Sigvart Dagsland som sammen kommer til Horten den 28. November.


Er du kanskje av typen som ville likt et godt gitarshow? Sjekk ut Reverb Gitarshow! 21-22 November.


I de kommende dagene vil vi oppdatere kalenderen vår. Se hva du kan gjøre og oppleve i Horten her.

Tilbake