Foto: Roy Bjørge Photography. Bilder kan ikke brukes uten spesiell tillatelse fra rettighetsinnehaver.

Foto: Roy Bjørge Photography. Bilder kan ikke brukes uten spesiell tillatelse fra rettighetsinnehaver.

Midgardsblot søker frivillige!

For å gjøre dette til en uforglemmelig opplevelse for alle som deltar trenger Midgardsblot flere frivillige, og spesielt ønskes det flere folk fra lokalmiljøet som vil komme og være gode ambassadører for Horten! Ambassadører for Horten

Midgardsblot feirer 5 år og 15.-17. August åpner portene på Midgard på Borre for flere tusen besøkende fra hele verden. For å gjøre dette til en uforglemmelig opplevelse for alle som deltar trenger Midgardsblot flere frivillige, og spesielt ønskes det flere folk fra lokalmiljøet som vil komme og være gode ambassadører for Horten! 


Det er en rekke ulike team og det kreves ingen spesiell erfaring for å delta. Alle frivillige får festivalbillet, t-skjorte, mat når de jobber og gratis teltplass i frivilligcampen. De frivillige er som en stor familie og siste kvelden blir det holdt fest eksklusivt for de frivillige!


Kontakt Midgardsblots frivilligsjef Maikki for mer info og for å finne noe du har lyst til å jobbe med : crew@midgardsblot.no

Foto: Roy Bjørge Photography. Bilder kan ikke brukes uten spesiell tillatelse fra rettighetsinnehaver.


Hva er Midgardsblot?

Midgardsblot byr på berikende kulturopplevelser i tillegg til verdensledende band innen folkrock, metal og andre beslektede sjangre. Sammen med et rikt og variert konsertprogram, blir det omvisninger, paneldebatter og spennende foredrag om alt fra arkeologi og musikk til hvordan lage din egen tegneseriekarakter, samt aktiviteter for hele familien.

Tilbake