Sommerens tøffeste utfordring!

Dette gjennomføres på Karljohansvern Orlogsstasjon i Horten - Med sine kanoner, skyttergraver, krigsskip og ubåt er det den perfekte setting for et militærinspirert hinderløp. Dette blir rått og moro!


NAVY RACE OCR


Navy Race OCR er et løp som arrangeres i maritime omgivelser, på Karljohansvern i Horten. Løpet passer for alle som vil teste grensene sine, både på land, til vanns og i skogen. Ikke la hindrene stoppe deg fra å delta, det vil være alternative øvelser man kan velge hvis hinderet er for vanskelig. Navy Race er et militært hinderløp gjennomførbart for alle!


Det første hinderet møter du FØR startstreken!

I likhet med Forsvaret, sender vi ingen ut i strid uten at de har bestått Navy Race’s egen “rekruttskole”! Dette er en obligatorisk del av løypa som man må passere gjennom for å komme til start-streken. Her vil Drillsersjant Martinsen, Boldevin og Lien kjøre en intensiv og underholdende pre-race-bootcamp for å evaluere om du er skikket, motivert og ikke minst gira nok til å slippe ut i løypa vår! Du vil bli litt bløt, du vil garantert bli varm i musklene, og du vil bombesikkert opp pulsen - og ikke minst humøret!


Alle kan gjennomføre!

Klarer man ikke hinderet finnes det strafferunder som alternativ. Det skal sørges for en dag full av smil, utfordringer og mestringsfølelse - for både store og små! For å lykkes med å opprettholde jevnlig trening kan et konkret mål være tingen. Navy Race OCR gir deg en liten utfordring, som du fint vil mestre dersom du har et lite treningsgrunnlag i bunnen. Om du bestemmer deg for å kaste deg ut i det og delta så vil det kanskje være et mål som får deg litt ut av komfortsonen til å begynne med, og det er en god ting. Det er nemlig når vi beveger oss litt utenfor våre daglige vaner at vi vokser og utvikler oss.Å mestre deltagelse i et hinderløp vil gi deg en god følelse etterpå, og mange beundrende klapp på skulderen. Vi er sikre på at du klarer det! Men hvordan kommer du igang med forberedelsene? Navy Race OCR arrangeres av folk med lang treningsbakgrunn, via Green Team. Primus motor og gründer av arrangementet er personlig trener Truls-Petter Green Strøm.  


NAVYRACE KIDS

Hinderløype er like moro for de minste, så det arrangeres også Navy Race kids for de yngste ocr'erne! Dette er for alle barn I alderen 5-16 år, med egne hinder. Det skal sørges for en dag full av smil, utfordringer og mestringsfølelse - for både store og små! Navy Race OCR gir barna en liten utfordring, som de fint vil mestre, for det er nemlig når vi beveger oss litt utenfor våre daglige vaner at vi vokser og utvikler oss! Selve løpet skjer i militære omgivelser og hindere vil ha militært tema. Denne dagen skal være barnas løp. Det skal være gøy, og alle skal føle mestring. Navy Race Kids avholdes fredag 09.august, altså dagen før voksenløpet.Etterpåmelding

Etter stor etterspørsel er det gjenåpnet påmeldingen til årets Navy Race! Påmeldingen vil være åpen frem til lørdag 10:00, og prisen er 790kr. Etterpåmeldte løpere vil bli passert fortløpende i siste pulje, og vil ikke kunne ha mulighet for å sette inn lagnavn, eller velge puljer osv.


Les mer på Navy Race sin hjemmeside.


Bildegalleri


Se flere bilder og bli både imponert og inspirert på: https://www.navyrace.no/bildegalleri


Tilbake