Det er nok en gang i Horten det skjer!

En helg full av aktiviteter og konkurranser. Festival, felles filmvisning, yrende liv og stemning vil det være i Horten når selveste Mat og Ølfestivalen åpner dørene, Tour of Norway for både Kids og Ladies står klare ved målstreken og selveste "Vikingane" vil vises frem på storskjerm i historiske omgivelser.


Tour of Norway

Det er ikke uten grunn at syklister og tilskuere elsker Tour of Norway. Kom i stemning og gjør deg klar for årets ritt for store og små. Det arrangeres Barneritt som går fra Åsgårdstrand til Horten med start kl. 14.50 og de norske damene har nådd resultater på flere fronter i år, og det finnes optimisme foran rittet som starter nå til torsdag. Velkommen til sykkelfest i Åsgårdstrand og Horten! 


Bli med og skap god stemning også når Ladies Tour of Norway med verdens beste kvinnelige syklister sykler gjennom kommunen vår. Vi gleder oss til Ladies Tour of Norway torsdag 22. august hvor de starter i havna nedenfor Grand Hotel i Åsgårdstrand klokka 13.55 og sykler i mål i Storgata ved Alfred Berg cirka klokka 17.20. Bli med på den yrende stemningen som vil være i Horten sentrum denne dagen!


Horten Matfestival 2019

Nå braker det løs og helgen er endelig her! Horten Mat & Ølfestival er en festival for hele familien hvor vi hyller de gode råvarene, søker de fantastiske smakene, og hvor både barn og vokse kan lære om mat. Det blir restauranter, foodtrucks, boder, kurs, konkurranser, musikk, underholdning , smaksprøver, aktiviteter for barn og veldig mye mer!


Tilbakeblikk fra tidligere Matfestival
Tilbakeblikk fra tidligere Matfestival

Den store familiefesten finner sted på Karljohansvern 23. – 25. august. Alle under 18 år gratis inngang til 20.00. Etter 20.00 er det 18 års grense, men barn i følge med voksne kan bli etter kl. 20.00. Her blir det full rulle fra morgen til de sene nattetimer. Her er programmet for helgen:Se åpningstider og annen viktig informasjon her.


Vikingane på Gildehallen

Sesong 3 av den populære humorserien «Vikingane» skal spilles inn på Midgard denne høsten. Som oppvarming til dette inviterer vikingsenteret deg til den spektakulære Gildehallen på Borre. Her vil vi vise hele sesong 1 av «Vikingane» på storskjerm.


Gildehallen på Borre
Her vises "Vikingane" på storskjerm i hisoriske og riktige omgivelser

Seks episoder av en halvtime og riktig god stemning blir det. Salg av mat og drikke blir det også og arrangementet toppes med at en av produsentene/regissøren forteller om den kommende innspillingen på Midgard. Hjertlig velkommen!


Billetter og priser.


Tilbake
Hva skjer ?