Oppe blandt trærne, tett på naturen.

Oppe blandt trærne, tett på naturen.

Vinne en natt i en slik hytte?

Vi kjører i gang en konkurranse! Se hva du må gjøre for å delta i konkurransen om å vinne en overnatting på en av de fantastiske tretopphyttene.


I samarbeid med Tretopphytter Oslofjord gir vi bort en fantastisk opplevelse. Nå har du muligheten til å vinne en overnatting på en av de fantastiske tretopphyttene! De ligger hundre meter over havet og åtte meter over bakkenivå i idylliske omgivelser. Her vil du føle deg i ett med naturen og hvis du er heldig vil du også få dyrelivet tett på. Det garanteres et avslappet opphold, hvor du kommer bort fra bylivet og alt som hører hverdagen til. Dette er eksklusive hytter som er blitt populære av en grunn.


OBS! Premien kan kun bookes en hverdag utenfor skoleferie. Premien kan benyttes av inntil 8 personer.

Denne opplevelsen kan bli din, og alt du trenger å gjøre for å vinne er:

  1. Like og kommentere på dette innlegget her.
  2. Følge vår facebookside


Bli med å spre budskapet om vår alles kjære Horten by. Vi ønsker at flere skal få informasjon og daglig inspirasjon om alt Horten har å tilby. Vi trenger hjelp fra alle til å spre dette, og det er derfor vi ønsker å kjøre en konkurranse som forhåpentligvis vil hjelpe til på dette området.


Vinneren trekkes 30. August og vil bli annonsert på vår facebookside. Følg med videre og masse lykke til!


Se mer informasjon om tretopphyttene.


Tilbake