Helg i horisonten!

Helgen som kommer har mye spennende å by på. Alt fra flere utstillinger til konserter og her et lite utdrag av hva du kan oppleve i Horten denne helgen


Kari Elisabeth Haug med utstilling


Galleri Verftsporten har gleden av å presentere Kari Elisabeth Haug som vår septemberutstiller. Selv sier hun: "Som kunstner ønsker jeg å være bevisst på hvilket budskap jeg formidler i bildene. Jeg arbeider som oftest intuitivt, men har klart for meg hva som er viktige prinsipper i arbeidsprosessen. Livet har gitt også meg både store gleder og utfordringer. Kunstkritikere synes å kjenne igjen noe av denne spenningen i bildene mine. Når jeg komponerer bilder, ønsker jeg å få fram at mennesket har en frihet til å utvikle seg og til å være i endring.Ta med deg familie og venner til Karljohansvern i helgen, ta en titt på denne fantastiske utstillingen og hils på kunstneren selv. Velkommen! 


Mer informasjon

Thom Hell på Soloturné

Når Thom nå reiser ut og spiller solo, blir det for å presentere låter fra hele sin katalog med gitar og piano. «Jeg har alltid foretrukket å spille på mindre scener foran et lite, dedikert publikum. Sånn sett er det greit at jeg ikke er større enn det jeg er !»- Hell
Thom Hell Har gjennom en årrekke vært en av Norges mest populære og produktive artister. Som sanger, produsent og låtskriver har Thom Hell tidligere gitt ut 8 studioalbum og 1 liveskive, mottatt 3 Spellemannpriser. Nå kommer han til Horten og spiller en intim konsert på

Stallen Galleri & Cafe. Dørene åpner kl. 19:00 og konserten starter 21.00. Velkommen!


Kjøp billetter


Slippfest for konsertfilm Tiger City Jukes

Ett år etter at vi spilte inn konsertfilmen vår i Artilleriverkstedet på Karljohansvern er det endelig klart for å vise fram resultatet! I løpet av sommeren kommer lydsporet fra konserten bli sluppet til digitale plattformer, slik at man kan få en sniklytt via Spotfy, Tidal etc. Dette blir en spennende kveld der Horten Blues Club står som arrangør. Tidligere på ettermiddagen er det konsert med Solid Comfort på samme scene, så dette blir som en minifestival.Her blir det sørget for en fin konsertmeny, slik at man kan først få et godt måltid før premiærevisningen av konserfilmen blir vist og det blir ett sett med Tiger City Jukes live til slutt. Velkommen!


Kjøp billetter


Det er flere utstillinger og konserter denne helgen, se alle tilbudene i Hortenlove sin kalender.Tilbake
Hva skjer ?