10 ledige jobber i September

Få et innblikk i Horten sitt fantastiske næringsliv og se en rekke varierende stillinger som er utlyst i September. Her er et knippe spennende jobber i byen vår som er i stadig vekst og utvikling! 


Tannlege

Vil du jobbe på en helt ny tannklinikk i Horten?

Det blir ledig vikariat for tannlege med, for tiden, Lystlunden tannklinikk. Klinikken ligger i samme bygget som nye Horten videregående skole som ble ferdigstilt høsten 2019. Klinikken har åtte behandlingsrom og topp moderne utstyr.

Som tannlege i tannhelsesektoren i Vestfold vil du jobbe i team med andre tannleger, tannpleiere og tannhelsesekretærer i et godt fagmiljø.


Søk på stillingen

Hjemmeside


Butikkmedarbeider


Ved å være en del av Telenorbutikken vil du bli en del av et miljø som fokuserer på kundeopplevelse og resultatoppnåelse i en Telecombransje som er i rask utvikling. Ambisjonen er å skape en egen kultur og identitet preget av retail- og franchisekunnskap, kremmerskap, handlingskraft, mye humor, glede, entusiasme og konkurranse. I denne rollen vil du være Telenors ansikt utad og påvirke hvordan kundene opplever en av Norges sterkeste merkevarer.


Søk på stillingen

Hjemmeside


Regnskapsansvarlig

Du er nøyaktig og erfaren, og ønsker å arbeide selvstendig med regnskap og lønn. Du vil få en sentral rolle i teamet vårt, og må derfor være trygg på dine ansvarsoppgaver. Du har god økonomisk forståelse slik at du sammen med daglig leder kan sikre og bidra til gode beslutningsgrunnlag. Stillingen er i dag 80 %, men det er mulighet for å utvide til 100 % om det er ønskelig.


Søk på stillingen

Hjemmeside


Softwareutvikler

Vil du være med på å utvikle fremtidens brosystemer? Scanmar har i 35 år vært verdensledende innen utvikling av hydroakustiske fangstkontrollsystemer til fiskeflåten. Er du åpen, nysgjerrig og samarbeidsorientert er du kanskje den vi ser etter.

Vil du være med på å utvikle fremtidens brosystemer? Scanmar har i 35 år vært verdensledende innen utvikling av hydroakustiske fangstkontrollsystemer til fiskeflåten. Er du åpen, nysgjerrig og samarbeidsorientert er du kanskje den vi ser etter.


Søk på stillingen

Hjemmeside


Barista

Vil du være med å åpne en flunkende ny coffee shop?

Vi søker serviceinnstilte, arbeidsglade og driftige baristaer til vår nyåpning i Horten. Å være en del av åpning av Espresso House i en helt ny by byr på mange spennende muligheter. DU vil bli med fra scratch og hjelpe oss å gjøre klar coffee shopen til åpning. Du vil bli kjent med mange nye personer som er motivert for å gi alt for å gi Horten verdens beste kaffeopplevelse. Vi er en gjeng entusiastiske personer som gjør alt for å skape gode opplevelser for hverandre og for våre gjester.Søk på stillingen

Hjemmeside


Montør

Montørene hos oss har mulighet for å få mange spennende arbeidsoppgaver. Montørene våre utfører i tillegg til sammenstilling også test av disse produktene. Mange av våre ordre er å betrakte som prosjekter hvor montørene jobber tett sammen med eget team og kunde. Vi legger vekt på din evne til å stimulere kolleger gjennom fokus på resultater, forbedringer og kvalitet.


Søk på stillingen

Hjemmeside


Pedagogisk medarbeider

Espira Baggerødbanen barnehage åpnet 3. august 2015. Vi er en 8 avdelings barnehage med barn i alderen 0-5 år og 30 ansatte hvorav 18 av disse er pedagoger. Espira Baggerødbanen er tegnet av en av landets fremste arkitekter innenfor barnehageområdet. Det er store muligheter for å skape en spennende hverdag for barna. Vi har et stortkjøkken hvor vi har egen kokk som er ansatt i 100% stilling som serverer 4 varme måltider i uken.


Søk på stillingen

Hjemmeside


Bilmekaniker

For deg som fagperson kan CBA Fagformidling være en viktig aktør mot oppnåelse av egne mål og en spennende og fremtidsrettet karriere.

CBA Fagformidling en landsdekkende bemanningsselskap med mer enn 300 ansatte. Vi har fagspesialist innen Bilfag, Bygg & Anlegg og Landbasert/Offshore relatert Industri til det norske markedet. Vi formidler dyktige ingeniører innen multidisipline fag.


Søk på stillingen

Hjemmeside


Manager Lifecycle Service


Baggerød er et selskap i IMS Group som selger, produserer og leverer brannsikre dører og vinduer til skip og offshoreinstallasjoner. Lifecycle Service er et viktig forretningsområde som vi nå ønsker å styrke ytterligere. Derfor har vi opprettet en ny stilling og søker etter Manager Lifecycle Service.


Søk på stillingen

Hjemmeside


Markedsanalytiker

Vi er på utkikk etter en initiativrik, engasjert og smart analytiker som kan hjelpe SSN med å nå visjonen om å bli Norges beste på tjenester til studentene. Personen vi leter etter vil ha hovedansvaret for all markedsanalyse på vegne av SSN; trend-, målgruppe- og tiltaksanalyse, statistikk og rapportering/presentasjon.

Du skal være vår ekspert på innhenting og tolking av relevant data, og vi trenger dine kvalifiserte råd for hvordan vi på best måte handler på bakgrunn av det du finner.


Søk på stillingen

HjemmesideMye spennende skjer i Horten med tanke på "Bo og jobbe" muligheter. Byen vår er i stadig vekst og ikke minst utvikling så det vil derfor bli flere muligheter for spennende jobber i fremtiden. Følg med på alt som skjer i Horten under akkurat denne kategorien på Hortenlove sin nettside, så kan du alltid være oppdatert til en hver tid.

Tilbake
Hva skjer ?