10 ledige jobber i Oktober

I Horten er det varierte stillinger som utlyses, store muligheter for jobb i fremtiden og et næringsliv som er i bevegelse og vekst. Horten har også store fremtidsplaner som vil skape flere arbeidspasser, så her er det bare å følge med videre og være med på utviklingen i byen vår.


Butikksjef

Vi trenger en tydelig leder som skaper resultater gjennom å utvikle og motivere sine medarbeidere. Våre butikkmedarbeidere er Nilles viktigste ambassadører og ansikt utad. Hver dag sørger de for at våre butikker fremstår inspirerende, innbydende og at våre kunder får den service de fortjener. Derfor ser vi på våre medarbeidere som Nilles helter. Vi er stolt av vår kultur! Våre butikkmedarbeidere er engasjerte og kundefokuserte med et stort hjerte for Nille. Vi søker deg som har lidenskap for salg og service.
Hjemmeside 

Søk på stillingenButikkmedarbeider

Er du sulten på nye utfordringer innen salg og vil jobbe med en av norges sterkeste merkevarer? Kjeden Telenorbutikken er en del av Telenor Norge, og er franchisegiver til Telenors spennende butikkonsept som er rullet ut over hele landet. Vi er på utkikk etter en deltidsmedarbeider til Telenorbutikken på Sjøsiden center i Horten. Den aktuelle stillingen er plassert i franchisetagers selskap.Hjemmeside

Søk på stillingen


Tømrer

Er du klar for nye utfordringer? Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig? Er du serviceinnstilt og liker varierte arbeidsoppgaver? Da kan Recover være arbeidsplassen for deg. Vi er i sterk vekst og på utkikk etter flere tømrere til våre avdelinger i Vestfold. Vi trenger flere tømrere ved alle våre lokasjoner i Vestfold- i Sandefjord, Tønsberg og Larvik-området. Som tømrer i Recover vil du bli del av et sterkt fagmiljø i en av Nordens ledende spesialister innenfor skadebegrensning og gjenoppbygging, med snart 45 års erfaring fra området.Hjemmeside

Søk på stillingen

Elektriker

Vi utfører nyinstallasjon, service og vedlikehold på bolig, leiligheter, industri og næringsbygg. Er du glad i faget ditt og ønsker en stilling i et solid selskap med lang fartstid? Da kan Gecom være rett arbeidsgiver for deg! Som Elektriker i Gecom får du frihet under ansvar og du vil være vårt ansikt utad. Vi trenger deg som trives best med å være på farten mellom forskjellige kunder, og være med å påvirke din egen arbeidsdag. Du vil utføre arbeidsoppgaver som innebærer montering av produkter, systemer og løsninger på prosjekt eller serviceoppdrag.


Hjemmeside

Søk på denne stillingen


Medarbeider

Livet på stasjonen er travelt døgnet rundt, men vi tror at du vil syntes det er sosialt og morsomt også. Sammen med gode kollegaer vil du ha mange varierte oppgaver, få nye utfordringer samtidig som du har det gøy med kollegaer og kunder. Som takk for ditt engasjement og for at du gjør hverdagen for våre kunder enklere, gir vi deg ansvar og verdifull arbeidserfaring som vil hjelpe deg videre i din karriere, både innenfor og utenfor Circle K.Hjemmeside

Søk på stillingenPersonlig assistent

Jeg er en gutt på 21 år som på grunn av en funksjonsnedsettelse trenger assistanse til å leve et aktivt og meningsfylt liv. Jeg bor i egen leilighet og har ulike interesser som blant annet Playstation, fotball og golf. Det er svært viktig for meg med forutsigbarhet og struktur. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak bestå av å følge meg på jobb/annen aktivitet på dagtid, normalt i tidsrommet mellom kl. 08 og 14.30. Det er også ønskelig at man kan jobbe ekstra ved fravær, ferie og i friperioder. Arbeidstiden vil da være organisert i en arbeidsplan med lengre arbeidsøkter.


Hjemmeside

Søk på stillingenSommerjobb 2020

Oppgavene er tilpasset forventet kunnskaps-/erfaringsnivå, eller litt høyere. Kjennskap til Forsvaret er ikke nødvendig. Vi krever god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk. Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har omkring 700 ansatte, hvor over 500 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar.


Søk på stillingen

HjemmesideKoordinator, Salg og markedsføring

Kongsberg Norcontrol utvikler og leverer maritime overvåkningssystemer til havner, kyster og offshore, som bidrar til høyere sikkerhet og effektiv overvåking på sjøen. Vårt hovedkontor ligger i vakre Horten i Vestfold og vi har også kontorer i Singapore, Storbritannia og India. Vi er ca 60 stolte, entusiastiske og dyktige medarbeidere, og vi ønsker oss flere på laget.Arbeidsoppgaver: Koordinering og bistand til markedsaktiviteter, både internt og eksternt og Forberede for messer og bistå i den praktiske gjennomføringen og inkludert noe reisingBistå i tilbuds og kontraktsarbeid.


Hjemmeside

Søk på stillingenKommunikasjonsrådgivar

Hovudkontoret i Kystverket er strategisk og rådgjevande organ for etaten og får oppdraga sine frå Samferdselsdepartementet. Vi søker ein person som skal ha ansvaret for kommunikasjonsoppgåver, og spesielt arbeide innan beredskap mot akutt forureining. Personen skal arbeidemed å kommunisere ut til media og andre, i tillegg til intern kommunikasjon. Det er ein fordel at vedkomande har erfaring innan beredskap- ogkrisekommunikasjon. Vi krev samtidig at personen har interesse for og kunnskapom bruk av ny teknologi og dei moglegheitene som ligg i digital kommunikasjon,og som kan vere ein viktig ressurs i utviklinga av våre digitale kanalar.Hjemmeside

Søk på stillingen her


HMS / Kvalitetsleder

For vår solide kunde innenfor elektronikk bransjen søker vi nå en kvalitetsleder /HMS leder. Engasjement på 3 mnd. deretter fast stilling hos vår kunde. Hovedoppgavene vil bli det å lede HMS og kvalitets-arveidet, utvikle og følge opp rutiner. Være en pådriver for holdningsselskapende arbeid, lede og utvikle firmaet sitt kvalitetsarbeid. Dokumentasjon og produksjonsprosesser vil også være en del av jobben


Søk på stillingenTilbake
Hva skjer ?