Ørn Horten inviterer til jentefestival!

Skal du på miniopera, veterantreff, loppemarked, utstilling eller kanskje jentefestivalen hvor alle fotballinteresserte jenter i rett alder er invitert? Se hva kommende helg har å tilby i Horten for de helt yngste til de eldste.
Ørn Horten inviterer til jentefestival!

Alle jenter i rett alder er invitert til årets store jentefestival. Ørn Horten inviterer alle jenter født mellom 2004 og 2015 til fotballglede og moro under jentefestivalen i Lystlunden lørdag 21. september 11.00-14.00. Alle jenter i rett alder er invitert selv om du ikke spiller klubbfotball til vanlig. Bli med på årets begivenhet for alle med interesse for jentefotball!
Miniopera på Bakkenteigen

Elskovsdrikken er en sprudlende og stadig like populær komedieforestilling som ivaretar både det humoristiske og dramatiske på en uvanlig lett, lekende og energisk måte. I samarbeid med sin librettist, skrev Gaetano Donizetti operaen på bare 14 dager på oppdrag for Teatro della Canobbiano i 1832. Forestillingen var en umiddelbar suksess. Den ble populært tilegnet Milanos kvinner og har siden vært spilt på operascener verden over.I denne versjonen blir vi godt kjent med den unge bonden, Nemorino, som er håpløst forelsket i byjenta, Adina. Den noe mer velstående Adina er avvisende, men ikke helt uinteressert. Nemorino er fortvilet og forsøker å finne en løsning på hvordan hun skal gjengjelde hans følelser. Inn i disse forviklingene lander mirakeldoktoren Dulcamara med sin ballong med remedier og miksturer av alle slag.


Kjøp billetter


Forsvarets Veterantreff i Horten

Forsvaret inviterer alle veteraner fra internasjonale operasjoner til gratis veterantreff hver tredje torsdag i måneden kl 19! Treffet er uformelt og ledes av en representant fra den lokale NVIO avdelingen. Inviter gjerne en venn du vet har tjenestegjort i utlandet, eller er du selv veteran så kom innom.

Det serveres gratis pizza, og du trenger ikke å være medlem i en forening for å delta.Hver måned arrangeres det veterantreff på over 60 steder i hele landet. Veterantreffene er åpne for alle veteraner uvahengig av om de er med i en organisasjon eller ikke. Pårørende er også velkomne på halvparten av treffene i året. I tillegg har ansatte i Forsvaret, i statlige eller kommunale etater med arbeidsoppgaver innenfor veteranivaretakelse samt ansatte i veteranorganisasjonene adgang til veterantreffene.


Det er også Loppemarke på Granly Skole fra lørdag til søndag og kunstutstillinger på Karljhoansvern. Se alle tilbudene i Hortenlove sin kalender.

Tilbake
Hva skjer ?