Hva er en Hortens-morgen uten noe varmt

Hva er en Hortens-morgen uten noe varmt

En Hortens-morgen i filmformat

BDT viken har nettopp laget en film som vakkert beskriver den hærlige Hortens-morgenen.Å våkne opp her, er noe spesielt.

Filmen skildrer noe av det fine med å våkne opp til en morgen her i Horten. Den ekstra roen det er over ting. Uten at det blir for kjedelig. For det er nok av ting som skjer i Horten. I år fyller BDT viken 40 år. Det er 40 år som et ekte Horten selskap.


40 år med erfaring!


Kunnskapshuset BDT Viken har sørget for «kontroll på talla» i snart 40 år og det hele startet med en annonse i Gjengangeren sommeren 1979: Fra da til nå har selskapet vokst i både antall ansatte og lokasjoner. Kunnskapshuset BDT Viken har bredt seg utover «indre Oslofjord», og befinner seg i Oslo,

Tønsberg, Moss, Halden og Horten. Her jobber 82 dedikerte tallknusere for å ta kontrollen over talla, talla dine.


"Vår jobb er å hjelpe deg med å sove godt om natta, slik at du ikke «sparker av deg dyna» med bekymring blant annet for overholdelse av mva-frister, rapportering til Brønnøysund og innlevering av skattemeldingen til Skatteetaten. Vi er en totalleverandør av både regnskap-, revisjon- og rådgivningstjenester og har kompetansen og lidenskapen til å hjelpe deg og ditt selskap med å lykkes, se våre tjenester https://www.bdtviken.no/tjenester "Tilbake
Hva skjer ?