Falk håndball møter Champions League lag

Onsdag 11. september er det klart for håndballfest på den ærverdige parketten i Holtanhallen, når Falk tar imot Elverum i cupens 3. runde. Se hva tidligere Falk-spiller, Magnus Fredriksen, forventer av kampen mot gamlelaget!


Håndballfest til Onsdag

Det blir altså håndballfest når Falk møter eliteserie og champions league laget; Elverum på parketten i Holtanhallen nå til Onsdag. Kommer du og støtter opp om Falk? Det er tid for 3. runde i NM, hvor et ungt Falk lag med en snitt alder på 19,9 år, skal ut i dyst. I Elverum-troppen er det en spiller som har en fortid som Falk spiller. Det er ingen ringere enn landslagspiller Magnus Fredriksen. Han gleder seg nå til å være en kamp i gamle trakter.Magnus Fredriksen

Magnus Fredriksen viste gjennom flere sesonger i Falk Horten at han er en dyktig spiller og en sterk bidragsyter. Vestfossingen kom til Falk som 16-åring og utviklet seg til en toppspiller i løpet av tre sesonger på A-laget. Skuddsterk gjennombruddsspiller med godt håndballhode og blikk for muligheter tre-fire trekk framover. Han ble solgt til Elverum i 2017, og framstår der som en av de store stjernene. Han var med i VM-troppen til Norge i januar.Magnus Fredriksen er ansett som et av de største talentene på sin posisjon i Norge. Fredriksen sier selv at utviklingen i Falk har vært avgjørende, spesielt fordi det på den tiden ble satset på unge spillere. Med tiden endret dette fokuset seg noe, og satsingen på de unge talentene var ikke det store i en periode. Men i det siste ser det ut til at Falk har kommet tilbake i det sporet de var i da Magnus spilte i Horten. Det investeres nå i gode trenere og å bygge opp unge talenter. Det forklarer hvorfor Falk-laget har en snittalder på 19,9 år.


– Det er altså å ha utviklet et lag som på sikt kan bli av toppklasse. Det betyr at vi må opp i ringene fra første kamp. På gode dager kan vi slå alle, men da må vi skjerpe konsentrasjonen og bli mer kyniske i avslutningene. Blir vi blant de fem beste, vil jeg være kjempefornøyd, sier Johnny Jensen som nå er Falk trener og tidligere landslagsspiller.Falk sine ambisjoner

– For meg blir det feil å legge langsiktige planer for unge spillere, både de som er i klubben og de vi kan komme til å hente, og så ikke være en del av de planene når ett år har gått, sier Falk-treneren, som har signert den lengste trenerkontrakten Falk har inngått i moderne tid.


Håndballhistorie i veggene

Snart er Falk på plass på nytt dekke i ny hall i Lystlunden. Det betyr at kampen nå mot Elverum blir en av de siste store kampene i Hortenshallen som har vært Falks fort og hule siden den ble tatt i bruk i 1972. Håndballhistorien som ligger i veggene, fullsatte tribuner og spenningen i garderobene er minner som alltid vil ligge i Hortenshallen. I 47 år har Falk-spillere kjempet om poeng for å slåss om opprykk og plassering. Det vil derfor bli noe vemodig, men selvfølgelig også fantastisk å vite at det utvikles og spennende tider er i vente også i ny hall.


Slik blir den nye idrettshallen


Støtt Falk i kampen mot Elverum

Når det nå skal spilles Falk Horten mot Elverum blir det garantert en veldig spennende kamp. Magnus møter gamle klubben og spiller mot laget han en gang var en del av, på hjemmebane i fullsatt sal. Før det braker løs i Holtanhallen onsdag 11. september fra kl. 18-20. La oss ta godt imot Elverum for så å gi dem skikkelig motstand. Falk trenger nå mer enn noen gang støtte i ryggen. Dette er noe ingen kan gå glipp av!
Tilbake
Hva skjer ?