Mørketiden er en tid for å tenke litt ekstra på hverandre

Det blir fakkeltog og en magisk opplyst Karljohansvern når "Lys i mørket" arrangeres til torsdag. Falk Håndball inviterer og kan garantere en uforglemmelig kveld som varmer langt inn i hjerterota! 
Hva skjer til helgen?

Til søndag kan du lære mer om vikingenes håndverk når noen av Vestfolds dyktigste vikinghåndverkere kommer til Gildehallen, kanskje over et glass lokalt vikingøl? Sist men ikke minst er endelig helgen hvor selveste Terje Sporsem kommer til Horten bare noen dager unna. Nok en forventningsfull  helg i vente!


"Lys i mørket" på Karljohansvern

Lys i mørket er blitt en flott tradisjon her i Horten. Aldri før har Karljohansvern skint like vakkert enn når den lyses opp av nesten 2000 fakler! Bli med på den stemningsfulle fakkelvandringen og få med deg kulturelle glimt fra teater, kor, band, høytlesing, visesang, gallerier, museer, Marinemusiken m.m. Høst og vinter i Norge er en tid hvor ekstra mange sliter med tunge tanker om ensomhet, depresjon og angst. Men det finnes mange lys i mørketiden og det gjør at vårt rike kultur- og organisasjonsliv kan bidra til å få folk bort fra negative tanker.
Torsdag 26. september, skal vi minne hverandre om at mørketiden er en tid for å tenke litt ekstra på hverandre. I år, som i fjor, skal ordfører Are Karlsen si noen ord før vi erklærer årets "Lys i mørket" for åpnet kl 19.00. For mange er det dessverre ikke kun det fysiske mørket som er problemet. Mer mer informasjon her.


Terje Sporsem til Artilleriverkstedet

Med flere tusen show bak seg og med bred erfaring fra både TV og radio er Terje en komiker som fungerer for alle typer mennesker og som aldri slår feil. Hans evne til å blande uventede temaer med det lett gjenkjennelige, og med en politisk og satirisk snert, har gjort Terje til en av de mest populære komikerne vi har i landet i dag. Han er en av Norges mest drevne og allsidige stand-up-komikere og han kommer til Horten nå i helgen!
Terje har gjennom årene blitt mye brukt på events for næringslivet. Han gjør både rene humorinnslag, konferansierjobber og kan bistå med musikalsk underholdning. Han er alltid godt forberedt og spesialtilpasser materialet til hvert enkelt arrangement. Med Terje på scenen kan dere være trygge på at kvelden er i de aller beste hender. Se mer informasjon her.


Vikingenes håndverk i Gildehallen

Denne dagen kommer Borre Vikinglag, med noen av Vestfolds dyktigste vikinghåndverkere til Gildehallen.

Vikingene var flinke håndverkere og vi har mange imponerende funn etter jernsmeder, gullsmeder, kammakere, skipsbyggere og ikke minst treskjærere, slik vi kan se i Osebergfunnet. Alt dette kan du lære mer om på håndverksdagen som er nå til søndag. I tillegg til vakkert håndverk er det også enkel servering, og du kan prøve vikingøl fra en lokal produsent. Velkommen!Den store kinodagen og "Spis for 100" i Horten

Til uken er "Den dtore kinodagen" i Horten hvor det er 1/2 pris på billettene og "spis for 100" uken! Hver dag hele uken, kan du gå ut på byens spisesteder og få minst ett velsmakende og fullverdig måltid for bare en hundrelapp. Benytt annledningen til å teste flere av restaurantene og deres fantastiske menyer her i Horten!


Se hele neste ukes kalender
Tilbake
Hva skjer ?