I Horten legger vi vekt på tilbud for barn og unge

Det er viktig med lystbetonte aktiviteter som frigjør deg fra stress og bekymringer. Her er et spennende og inkluderende tilbud for alle uansett interesse, alder og form. Fritidstilbudet i Horten er bredt, det du har lidenskap for er du sannsynligvis ikke alene om i Horten!


Teatergruppen Masken

Teatergruppen Masken holder til i Horten og består av medlemmer fra 6 år og oppover. Ved å gå inn på våre hjemmesider kan du lese mer om Nøstemasken, Minimasken og Masken som representerer de forskjellige aldersgruppene. Teatergruppen Masken ble stiftet 15. januar 1981 og holder til på Vadlatun på Borre. Det holdes jevlig forestillinger og det er alltid et mål å jobbe mot. Her får de unge mestringsfølelse, samhold og får gjøre det de elsker!Teatergruppen Masken er stadig på jakt etter personer som ønsker å være med i gruppen. I tillegg til aktører på scenen er det mange personer involvert ved hver oppsetting med lyd, lys, rigging, musikk, annonser, PR, sminke, hår, kostymer og rekvisitter. Vi trenger glade, interesserte, arbeidsomme og positive personer som ønsker å jobbe både på, bak og foran scenen. Vi kan love et imøtekommende, spenstig, spennende og lærerikt miljø.


Hjemmeside


Horten Ungdomsmusikkorps

Spiller du et instrument? Slagverk, messing eller treblås? Da kan du komme og spille med oss!

Det skal være lett å komme inn som nytt medlem, og det skal være et godt miljø/god atmosfære blant korpsets medlemmer. Vi har fokus på miljø, og ønsker tilbakemelding slik at vi kan forbedre oss.Det marsjeres og spilles konserter året rundt, slik at det alltid er noe å se frem til og et mål å jobbe mot. Det er øvelse hver tirsdag på Holtan ungdomskole fra kl. 18.30 til 21.30. Det sies at det er et meget godt miljø, og det gjøres det ytterste for at alle skal trives. Her blir alle fra de yngste til de eldste godt mottatt. Det er behov for de med erfaring som evt. kan hjelpe til og lære bort, til de som er helt nybegynnere eller bare elsker å spille.


HjemmesideHorten Karateklubb

Denne klubben har et aktivt miljø med over 80 elever i alle aldre. Treningen er tilpasset den enkelte og du vil garantert finne glede og nytte av treningen.

De har treningslokaler i Kommandør Ottosgate 12 hvor det holdes treninger hver eneste ukedag. Ta gjerne en tur innom for litt info og en hyggelig prat!Stilarten Horten Karateklubb driver med heter Kyokushinkai, eller Shinkyokushin og ble grunnlagt av Masutatsu Oyama. Horten karateklubb ønsker deg velkommen til å bli med i klubben. Her er det en fin gjeng i alle aldre og med ulik erfaring. Alle blir ivaretatt på sitt nivå og får den hjelp og veiledning de ønsker og trenger. Du er hjertlig velkommen i klubben!


Barn fra 8 år/startet i tredjeklasse kan bli med på barnepartiet vårt på tirsdager og torsdager 18.00 – 19.00

Ungdom fra 15 år og voksne er også velkommen til å trene med oss.

Voksenpartiet trener mandag og onsdager 19.30-21.00.


HjemmesideEr det flere foreninger som kanskje kan friste eller intresserer deg?

Se enda flere tilbud av klubber og foreninger vi har i Horten her.


Tilbake
Hva skjer ?