Her er et bilde fra 2019, hvor både små og store stilte opp.

Her er et bilde fra 2019, hvor både små og store stilte opp.

- Vi ønsker å gi deg en smakebit på friluftslivet

Søndag 2. februar arrangeres "Kom Deg Ut"- dagen av Den Norske Turistforening i Horten. I den forbindelse har vi intervjuet turleder Vidar Anmarkrud for et ekstra innblikk i denne dagen.

Av: - Hortenlove
Sist oppdatert: 2020-02-03T09:59:07.0000000Z

To ganger i året arrangeres "Kom Deg Ut"- dagen i Horten, en gang i februar og en gang i september. Vidar Anmarkrud er turleder for opplegget som skjer første helgen i februar, og han har troen på at dette skal bli en skikkelig fin dag.


Hva er "Kom Deg Ut"- dagen?


"Kom deg ut-dagen er Den Norske Turistforenings nasjonale turdag. Denne dagen ønsker vi å gi deg en smakebit av friluftslivet, forhåpentligvis en smakebit som gir mersmak! Tilbudene er gratis, og i den grad det koster noe, så er prisen for aktivitetene kraftig subsidiert. Turledere og aktivitetsledere er med på alle arrangementene, vi ordner med bål og griller og vi setter opp busser der det er nødvendig. Denne dagen får du mulighet til å prøve noe du ikke har vært med på før"


Hvem arrangerer dette?


"I Horten er et Barnas turlag, som er en avdeling av DNT Horten, som arrangerer."


Hvem er denne dagen for?

"Dagen er for alle, men i Horten er det spesielt fokus på barnefamilier. Barnas turlag sin målgruppe er barn fra 0-12 år"Hva bør man ta med seg på denne dagen?

"Passende klær for å være ute, litt nistemat (vi vil ha bål tilgjengelig for dem som vil varme maten) og godt humør!"Hva er tanken bak denne dagen?


"Tanken bak denne markeringen er beskrevet under det første spørsmålet. Vi ønsker at flest mulig skal få en liten smakebit på friluftsliv."Hvor og når skjer dette?

"I Horten starter vi denne gangen søndag 2. februar kl 11 på Nordskogen skole og har en natursti ned til turisthytta Knudsrød."Søndag 2. februar er en utrolig fin mulighet til å komme seg ut, samtidig som man får vært med gode venner og familie. Den Norske Turistforening håper at så mange som mulig kan være med på denne dagen, selvom kanskje ikke vinterværet er på topp. Vi sees!Tilbake
Hva skjer ?